• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2020

14:14

ODLIČNE VESTI IZ NEMAČKE! Po prvi put više izlečenih nego obolelih od korone!

Vesti

ODLIČNE VESTI IZ NEMAČKE! Po prvi put više izlečenih nego obolelih od korone!

Podeli vest

Prvi put od izbijanja epidemije korona virusa, krajem februara, u Nemačkoj je zabeleženo više izlečenih osoba od obolelih.

Prema podacima Robert Koh Instituta za zarazne bolesti (RKI) u nedelju ujutro broj pozitivno testiranih na korona virus dostigao je 120.479.

Od tog broja, 60.200 vodi se kao izlečeni.

Od virusa, prema RKI, umrlo je do sada 2.673 osobe u Nemačkoj.

Broj aktivno inficiranih trenutno je 57.606 i time je manji od broja izlečenih.

Još juče je broj aktivni inficiranih bio veći od broja izlečenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dusica

pre 4 godine

Dosta vise navodno odlicnih vesti iz Nemacke jer dnevno im premine 184 pacijenata!!! Uostalom bolje je da nam prikazete cifre nastradalih Srba od strane Nemacke. Prestanite da ih velicate jer nam broj pobijenih djaka u Kragujevcu govori nesto drugo. Mi smo Pravoslavci i ne radujemo se nicijoj muci ali postujmo nase mrtve na prvom mestu i koliko bi stanovnika Srbija imala da ih Nemci nisu pobili. Nikad necemo oprostiti kao sto ni sam Bog ne oprasta vec kaznjava. Pisite nam o Rusiji, Kini, Indiji i svim zemljama koje nisu priznale Kosovo! Postoje i drugi narodi kojima mi jos uvek nesto znacimo samo zato sto nas Rusija stiti. Ne igrajte se sa Rusijom vec molite Boga da nam Rusija nikad ne zatvori vrata zbog toga sto smo glupi. Narod to nece dozvoliti politicarima koji nemaju karakter. Zivela nama Rusija na veke veova AMIN+++

Imi

pre 4 godine

Dusice Rusija jedom ves je vas izdala dopustila bombardiranje Jeden Pute izdajnik uvek izagjnik

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija