• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2020

12:24

U ITALIJI KAŽNJAVAJU BEZ MILOSTI ZBOG KORONE! Ovo su samo neki od BIZARNIH slučajeva kada policija nije imala razumevanja!

Vesti

U ITALIJI KAŽNJAVAJU BEZ MILOSTI ZBOG KORONE! Ovo su samo neki od BIZARNIH slučajeva kada policija nije imala razumevanja!

Podeli vest

Italijanska policija, karabinjeri ( i saobracajni policajci (vidzili) svi su na terenu i kontrolisu da li građani postuju mere zabrane, a u tome nekada i preteraju.

Kaznu od 533 eura napisali su roditeljima iz Groseta, koji su autom vodili osmogodisnju kcerku,kojoj je urađena transplantacija, na kontrolni pregled u bolnicu u Pizi.

Medicinska sestra Rosaria, nakon 24 smene u bolnici u Capilupiju (Napulj) ostala je bez prevoza kuci jer je policija zaustavila njenoga muza, koji je isao autom po nju i kaznila ga sa 533 eura.

Rosarija koja kada je zavrsila smenu u vreme kada nije bilo nikakvog prevoza morala je da zove policiju, vatrogasce i civilnu zastitu, trazeci da je neko preveze do kuce nakon iscrpljujuce 24 smene u bolnici.

Muškarac iz Rovelasi kod Koma, zaustavljen je i novčano kažnjen jer su policajci posumnjali da je njegova frizura uredno podšišana i sređena, u vrijeme kada su sve radnje, pa i brijacnice i frizeri zatvoreni.

Kažnjen je sa 280 eura, jer ljudi kada ih zustavi policija i kontrolise motive njihovg izlaska na ulicu ili putovanja autom izmisljaju najrazlicitije, a cesto apsurdne razloge.

Bracni par iz Olbije, želeo je da ode do svoje vikendice vikendice na moru.

Da ne bi izazvali pažnju policije, žena se smestila u prtljažnik auta. Ali nekoliko kilometara dalje od kuće zaustavila ih je policija koja je dojavu o neobicnom putovanju dobila od "pazljivih komsija".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gorski

pre 3 godine

Ovim roditeljima sa operisanom cerkom, je ponistena kazna i ministar policije im se licno izvinio.! A policija kaznjava sve koji krse naredbe ,pa su kaznili i poslanicu italijanskog parlamenta ,koja je lagala da je poslana u kontrolu turistickih objekata. Posle provere ustanovili su da ide u svoju kucu na moru , i normalno ona je kaznjena.izvor vesti Coriere della Sera i La Republica sa imenima i prezimenima prekrsioca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija