• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

28.04.2020

23:59

GUBITNICA HILARI PODRŽALA BAJDENA! Odmah krenula na Trampa: IMAMO ČOVEKA KOJI SE IGRA PREDSEDNIKA NA TELEVIZIJI!

Vesti

GUBITNICA HILARI PODRŽALA BAJDENA! Odmah krenula na Trampa: IMAMO ČOVEKA KOJI SE IGRA PREDSEDNIKA NA TELEVIZIJI!

Podeli vest

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton danas je javno podržala još nezvaničnog kandidata demokrata Džozefa Bajdena na novembarskim izborima za predsednika SAD

- Želim da dodam svoj glas svima onima koji vas podržavaju da budete naš predsednik - rekla je Klintonova koja je 2016. kao kandidat demokrata izgubila trku na izborima protiv aktuelnog predsednika Donalda Trampa.

Ona je objavila podršku demokratskom kandidatu tokom virtuelnog okruglog stola, koji je Bajden organizovao na temu korona virusa i njegovog uticaja na žene.

ODMARATE SE I JEDETE SLADOLED! Tramp odbrusio demokratama: UŽIVATE, A NE BI SMELI!

Bajden će biti protivkandidat republikancu Trampu na izborima u novembru.

- Pomislite samo na to kakva bi bila razlika da sada imamo predsednika koji ne samo da sluša nauku, stavlja činjenice ispred fikcije, već nas i okuplja. Pomislite samo kako bi bilo kada bi imali pravog predsednika, a ne samo čoveka koji se igra predsednika na televiziji - rekla je Klintonova, prenosi AP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 3 godine

Kakva gubitnica??? Pa treba da se prisetimo da je imala 2 mil vise glasova od naroda, nego Tramp ali su je elektori ( kupljeni trampovim parama) zafrknuli.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija