• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mediji/Informer.rs

06.05.2020

08:00

KINESKI EKSPERTI OTKRILI PAKLENI PLAN AMERIKE! Crno more će biti poprište NAPADA NA RUSIJU, međutim, Pentagon se opasno preračunao...

Vesti

KINESKI EKSPERTI OTKRILI PAKLENI PLAN AMERIKE! Crno more će biti poprište NAPADA NA RUSIJU, međutim, Pentagon se opasno preračunao...

Podeli vest

Rusija bi trebalo da bude spremna za nove provokacije u crnomorskom regionu koje bi Sjedinjene Države mogle da pokrenu. O tome su nedavno pisali novinari kineskog portala Sohu

Američka vojska uvek sa oprezom šalje svoje ratne brodove u područje Crnog mora, zbog straha od reakcije Rusije na njihove akcije.

Crno more je "dvorište" ruske države i za Moskvu je izuzetno neprijatno da ugosti nepozvane goste, među kojima su i predstavnici Pentagona.

Prema kineskim stručnjacima, u bliskoj budućnosti Sjedinjene Države mogu se odlučiti na još jednu provokaciju.

- Ne tako davno, Amerikanci su ponovo poslali razarač Porter u Crno more. Ovo je moćan brod koji može da stvori velike probleme - rekli su stručnjaci.

Takve česte kampanje američkih ratnih brodova u Crnom moru objašnjene su željom Pentagona da testira sposobnost Rusije da brani ovaj region.

Oni proučavaju reakciju ruskih kolega, takođe pokušavajući da otkriju neke nove informacije za sebe. Postoji velika verovatnoća da će uskoro moći da pređu na aktivnije manevre.

SAMO JEDNA GREŠKA I U AMERICI ĆE UMRETI 350.000 LJUDI DO KRAJA JUNA! Tramp u problemu, ako ekonomiju stavi kao prioritet sledi pomor?!

Rusija sa druge strane posvećuje veliku pažnju razvoju svoje mornarice; godišnje se puštaju u pogon novi brodovi.

Uprkos tome, ruska mornarica je i dalje inferiorna u odnosu na broj borbenih jedinica Sjedinjenih Država, a razlika je posebno primetna po pitanju aviona. Međutim, ako Rusija ne smanji stopu obnavljanja svoje flote, za nekoliko godina situacija će se poboljšati.

- Za Sjedinjene Države sada je najbolje vreme za napad na Rusiju - dodali su analitičari.

Crnomorski region predstavlja najverovatnije područje američkog napada. Ovo mesto je od strateškog značaja za Rusiju. Međutim, sada je skoro nemoguće pobediti Ruse.

Ignorisanje ruske flote nuklearnih podmornica rezultiranje velikim problemima za Sjedinjene Države. U slučaju stvarne pretnje, ruska mornarica se neće suzdržavati.

- Nadajmo se da će se Sjedinjene Države suzdržati od provokacija u ovom regionu, jer će posledice biti izuzetno fatalne - rezimirali su analitičari portala Sohu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordjevic

pre 3 godine

Ma nije nego.............kinezi ce sda svasta da pisu i govore samo da se opravdaju ili skrenu napade na njih zbog korone, ali dzaba im evo kao sto mozete na ruskim poratilima da procitate oni su jako, ali jako ljuti na kineze, a amerika ce i dalje provocirati rusiju a i rusija ameriku, pa nema da im rade industrije naoruznja ako toga nema

Johan

pre 3 godine

Amerika nikad neće direktno napasti nekog ko može da dosegne severnoamerički teritorij, jer i najmanje razaranje na teritoriji USA nije moguće objasniti njihovim građanima. Knvencionalni ratovi sa slabijima, i unutrašnje destabilizacije jakih, su oprobana rešenja. Zapadna civilizacija se temelji na potrošačkom društvu, sa prividom slobode (zato nam je to svima primamljivo). Slobodni mediji ne postoje, mediji služe isključivo interesnim grupacijama, da se "slobodnom" građanstvu daju parametri u kojim okvirima je poželjno razmišljanje, a pošto je sve na kredit i na rate ili na menice, tu stupa na scenu bankarski sektor, koji svojim mehanizmima uništava nelojalnog pojedinca ili grupu. Iz tog razloga svi hrle u USA, tamo lojalni imaju sve, jer sloboda je privilegija lojalnih, a ne slobodnih. Oni koji su zaista slobodni imaju pravo, jedino, da teško žive, da ih maltretiraju i na kraju da umru kada to neko odluči. Zato ne verujem da će ikada doći do direktnog napada USA na Rusiju, niti Rusije na USA. Sa Kinom je već malo kompleksnija situacija.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija