• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2020

11:44

RUSKA VOJSKA USPOSTAVLJA KONTROLU NAD "SIRIJSKIM TROUGLOM"! Uskoro će imati logističku dominaciju nad zemljom! (VIDEO)

Vesti

RUSKA VOJSKA USPOSTAVLJA KONTROLU NAD "SIRIJSKIM TROUGLOM"! Uskoro će imati logističku dominaciju nad zemljom! (VIDEO)

Podeli vest

Ruska vojska uspešno je sprovela patrolu koja je stigla do graničnog trougla između Sirije, Turske i Iraka, izveštava Al Masdar

Ruska vojska uspešno je sprovela patrolu koja je stigla do graničnog trougla između Sirije, Turske i Iraka, izveštava Al Masdar.

Ruske vojne snage, koje su pokrivali lovci iz vazduha, putovale su sa međunarodnog aerodroma Kamišli u Hasaki duž turske granice do reke Tigris kako bi prvi put stigle do iračke granice.

Ruske snage obišle su nekoliko pograničnih sela, poput Kasr al Diba, Zuhairia i Ain Devar, koji se nalaze na severoistoku Sirije, severozapadno od trostruke granične tačke između: Iraka, Sirije i Turske.

Ruska vojska uspela je da uspešno stigne do ovog graničnog trougla što su potvrdili i snimci koje je kasnije objavio RT Arabic.

Ovaj potez ruske vojske dolazi u trenutku kada njihove snage kao njihove turski kolege pokušavaju da ponovo otvore vitalne autoputeve u Siriji.

Međutim, uprkos ovim naporima, otvaranje obezbeđivanje puteva je za sada nemoguće, najveća opasnost je duž autoputa M4 (Alepo-Latakia) i posebno u oblastima koje kontrolišu militanti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija