• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

31.05.2020

21:07

ANTIFA JE TEORISTIČKA ORGANIZACIJA?! Tramp našao novu metu!

Vesti

ANTIFA JE TEORISTIČKA ORGANIZACIJA?! Tramp našao novu metu!

Podeli vest

Sjedinjene Americke Države će označiti Antifu kao terorističku organizaciju, saopštio je danas na Tviteru američki predsednik Donald Tramp

Antifa je krajnje levičarski pokret koji se predstavlja kao grupa koja se bori protiv fašizma.

Trampova objava na Tviteru usledila je nakon što su predsednik i državni tužilac Vilijam Bar okrivili antifašiste i anarhiste za nerede na ulicama nakon smrti Džordža Flojda, koji je preminuo u Mineapolisu nakon što mu je policajac pritiskao kolenom vrat tokom privođenja.

TRAMP VIŠE NIJE PREDSEDNIK?! Američki univerzitetski profesor tvrdi: ON JE ABDICIRAO!

Drugi tvrde da su desničarski ekstremisti, poput pristalica pokreta Bugalu, koji se nadaju da će izazvati drugi građanski rat u SAD, odgovorni za nerede tokom protesta, prenosi En-Bi-Si njuz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 3 godine

Sasvim je u pravu, Antifu, kao i Black lives Matter finansira Soroš i sav haos u Americi je napravila duboka država da bi sklonila Trampa jer je krenuo u obračun sa njima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija