• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra.co

16.06.2020

19:41

I SRBIJA U OPASNOSTI! AMERIKA JE POČELA DA PADA I PRE KORONE! Sada im nema spasa i planiraju da povuku svet za sobom!

Vesti

I SRBIJA U OPASNOSTI! AMERIKA JE POČELA DA PADA I PRE KORONE! Sada im nema spasa i planiraju da povuku svet za sobom!

Podeli vest

Razlozi recesije u američkoj ekonomiji nisu bili pandemija koronavirusa i nemiri koji su nastali, pošto su negativni finansijski procesi počeli mnogo pre ovih događaja. Do ovog zaključka došao je ruski ekonomista Vjačeslav Holodkov

Ekspert RISI Vjačeslav Holodkov rekao je u intervjuu za Ekonomiki Segodnja da bi se 2018. mogla predvideti velika kriza. Pre pojave smrtonosnog virusa u Kini, svi ekonomski pokazatelji su bili negativni. Državni dug je premašio 22 biliona dolara, a Sjedinjene Države bile su pogođene i značajnim budžetskim deficitom i negativnim trgovinskim bilansom. Međutim, Amerika igra ulogu Svetske banke i ta činjenica nije dozvolila da ona sklizne u recesiju.

Holodkov je skrenuo pažnju na to da Sjedinjene Države štampaju novac, a sve ostale zemlje sveta ga prepoznaju kao glavno sredstvo plaćanja. Ovaj faktor drži američku ekonomiju u vazduhu, ali situacija se naglo menja.

- Skoro svi svetski poznati ekonomisti, uključujući američke, predviđali su sistemsku krizu mnogo pre COVID-19.

Koronavirus je zaista izazvao određene negativne procese, mada to nije bio glavni razlog pada. Američka ekonomija je pokazala svoj neuspeh, što će primorati igrače da drugačije gledaju na hegemoniju dolara. Pokrenuće se točak u kojem dolar pati od nezadovoljavajućeg stanja u ekonomiji, i pada zbog nestabilnosti dolara. Na kraju, Sjedinjene Države mogu izgubiti poslednji adut koji će igrati na međunarodnoj areni.

ŠOK! NAORUŽANI GRAĐANI SE ODVOJILI OD AMERIKE, IMAJU SVOJU VOJSKU I POLICIJU… Usred SAD stvorena "Autonomna zona"!

Međutim, SAD neće odustati od svojih pozicija bez borbe. Kao što je ranije izveštavao novinar Anatolij Vaserman, Zapad pokušava ponoviti iskustvo raspada SSSR-a za Rusiju.Razlozi recesije u američkoj ekonomiji nisu bili pandemija koronavirusa i nemiri koji su nastali, pošto su negativni finansijski procesi počeli mnogo pre ovih događaja. Do ovog zaključka došao je ruski ekonomista Vjačeslav Holodkov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija