• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2020

10:06

KORONA KOSI AMERIKANCE, BROJ OBOLELIH PREŠAO 3 MILIONA! U Teksasu broj zaraženih u jednom danu veći nego bilo gde u Evropi!

Vesti

KORONA KOSI AMERIKANCE, BROJ OBOLELIH PREŠAO 3 MILIONA! U Teksasu broj zaraženih u jednom danu veći nego bilo gde u Evropi!

Podeli vest

U Sjedinjenim Američkim Državama ukupan broj obolelih od virusa kovid-19, od početka pandemije, premašio je tri miliona

Samo u poslednja 24 sata obolelo je 46.500 osoba, prenosi portal NBC.

U dve američke savezne države registrovan je rekordan broj novoobolelih - u Kaliforniji 10.201, a u Teksasu 10.028.

SAD su najviše u svetu pogođene novim virusom, a prema podacima portala worldometers obolelo je ukupno 3.097.084, dok je preminulo ukupno 133.972 osoba.

U TEKSASU BROJ ZARAŽENIH ZA DAN VEĆI OD BILO KOJE ZEMLJE U EVROPI

U američkoj saveznoj državi Teksas u poslednja 24 sata prijavljeno je 10.028 novih slučajeva koona virusa, što je najveći dnevni porast broja novozaraženih od početka epidemije.

 

 

Ta savezna država, u kojoj živi 30 miliona stanovnika, time je prijavila najveći dnevni bilans od bilo koje evropske zmlje u piku epidemije, prenosi Rojters.

U toj zemlji sada je ukupno zaraženo 210.585 ljudi, a preminulo je 2.715 osoba.

U Džordžiji je u protekla 24 sata broj obolelih dostigao 100.470, a ta država je prijavila i 2.899 smrtnih slučajeva.

Veliki porast broja noozaraženih u Teksasu, Kaliforniji, Floridi i Arizoni doveli su do toga da se u Sjedinjenim Američkim Državama proteklih dana beleže najveći dnevni porasti od početka epidemije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija