• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune.rs

12.08.2020

18:54

PUTINOV ŠAH MAT, SUDBINA AMERIČKOG FED U RUKAMA RUSIJE! Bankari u neverici, Moskvu podržalo 13 zemalja! OVO BI MOGAO DA BUDE KRAJ AMERIKE?!

Vesti

PUTINOV ŠAH MAT, SUDBINA AMERIČKOG FED U RUKAMA RUSIJE! Bankari u neverici, Moskvu podržalo 13 zemalja! OVO BI MOGAO DA BUDE KRAJ AMERIKE?!

Podeli vest

Analitičari kineskog medija Sohu smatraju da Rusija može okupiti više zemalja koje žele potraživati Sjedinjenim Državama svoj dragoceni metal, koji je tamo uskladišten

Nakon potpisivanja Bretton Voods sporazuma, prema kojem je američki dolar postao nova rezervna valuta u svetskom finansijskom sistemu, mnoge su zemlje prenele svoje zlatne rezerve u Sjedinjene Države.

Sve do danas, Federalna banka koja se nalazi u Njujorku deluje kao glavno skladište žutog metala, gde, prema rečima stručnjaka, ima oko sedam hiljada tona zlata.

- Dugo godina je američka Federalna rezerva smatrana najsigurnijim mestom na svetu za čuvanje zlata, ali danas više ne misle tako - izneo je mišljenje stručnjak iz Sohu.

Mnogi stručnjaci danas se slažu da bi u narednih nekoliko godina vrednost dolara mogla pasti za 16%.

S tim u vezi, mnoge države ne bi imale ništa protiv vraćanja dragocenog metala.

RUSKA VAKCINA DRASTIČNO OBORILA CENE ZLATA I SREBRA! Na koroni su zgrtali milione, sad će sve da se promeni! MOSKVI OVO NEĆE OPROSTITI!

Međutim, nije sve tako jednostavno, američke vlasti su ozbiljno zabrinute zbog moguće masovne evakuacije zlata, jer bi to moglo stvoriti paniku na finansijskim tržištima i na kraju dovesti do katastrofe američke ekonomije.

U nastojanju da to izbegne, Vašington ide na različite trikove kako bi zakomplikovao postupak vraćanja zlatnih poluga....

Kineski ekspert napominje da trenutno najmanje 13 zemalja želi prikupiti svoje zlato iz Sjedinjenih Država.

Foto: Reuters

Budući da Sjedinjene Države nisu spremne da ih podrže u ovom procesu, Rusija, koja je poslednjih godina postala ključni igrač na tržištu plemenitih metala, može da interveniše.

Prema analitičarima, Moskva je ta koja može ujediniti druge države oko sebe i dati im podršku da počnu zahtevati povraćaj imovine.

OGLASILA SE I HILARI KLINTON! Evo šta misli o Bajdenovoj odluci!

Sa velikim stepenom verovatnoće, Fed neće moći da izdrži tako snažan napad, i moraće da se odrekne zlata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zuui

pre 3 godine

Kad se probudimo shvatimo da su hrvati opet pukli prilikom izbora strane.

Komita

pre 3 godine

...shvatimo da je svet mnogo lepsi bez kauboja

Nebojša

pre 3 godine

Dragi moji tamo zlata vise nema i nema teoretske mogucnosti da se do njega dodje bez rata i okupacije USA. Iluzije su svakoga ko misli da tamo jos ima zlata. Zemlje sveta koje tamo drze zlato su opljackane a ako ih Rusija ujedini, jedino sto mogu da saznaju jeste da za njih zlata vise nema.

KINEZ

pre 3 godine

KAD PADNE AMERIKA PADA CITAV SVIJET ZAPAMTITE TO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija