• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

14.08.2020

08:36

KAUBOJŠTINA NEĆE PROĆI, EVROPA REKLA "NE" AMERICI ZBOG RUSIJE! 24 zemlje EU potpisale protiv sankcija "Severnom toku 2"

Vesti

KAUBOJŠTINA NEĆE PROĆI, EVROPA REKLA "NE" AMERICI ZBOG RUSIJE! 24 zemlje EU potpisale protiv sankcija "Severnom toku 2"

Podeli vest

Predstavnici 24 zemalja Evropske unije izrazili su protest Americi u vezi sa planovima Vašingtona da uvede nove sankcije protiv gasovoda „Severni tok 2“, saopštio je nemački list Velt

Kako se navodi, reč je o protestnoj noti koju je evropska delegacija uručila američkom Stejt departmentu tokom video konferencije, iako list nije precizirao o kakvom nivou delegacije je reč.

ERDOGANOV TROJANSKI KONJ USRED MEDITERANA! Jedna mala evropska zemlja postaje TRN U OKU Francuskoj i Grčkoj, Ankara preko nje sprema UDARNU TAKTIKU!

FBI DIGAO NA NOGE AMERIKU! Ruski Drovorub je brutalna pretnja i Pentagonu i tajnim službama, SAD SE SA NEČIM SLIČNIM NIKAD NISU SUOČILE!

Nemački list takođe nije precizirao ni koje se sve zemlje nisu priključile ovom demaršu.

„Možemo da potvrdimo da je 12. avgusta američkoj delegaciji uručen demarš tokom video konferencije u kojoj su učestvovali predstavnici 24 zemalja EU“, citira Velt neimenovane izvore iz evropskih diplomatskih krugova.

 

 

U protestnoj noti predstavnici EU se pozivaju na izjavu šefa evropske diplomatije Žozepa Borela koji je rekao da je Brisel veoma zabrinut zbog pretnji koje stižu iz Vašingtona po pitanju upotrebe sankcija protiv evropskih kompanija, između ostalog i po pitanju projekta „Severni tok 2“ i „Turski tok“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija