• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

17.08.2020

10:41

POČISTITE PRVO SVOJE DVORIŠTE! ZAHAROVA BEZ MILOSTI: Makronov poziv je licemeran

Vesti

POČISTITE PRVO SVOJE DVORIŠTE! ZAHAROVA BEZ MILOSTI: Makronov poziv je licemeran

Podeli vest

Portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da bi predsednik Francuske Emanuel Makron trebalo da pozove na pružanje podrške onima koji protestuju u Evrooskoj uniji, a ne učesnicima protesta u Belorusiji

Kako navodi agencija Tass, Zaharova je time reagovala na Makronovu jučerašnju izjavu da EU mora da ostane mobilisana u pružanju podrške učesnicima mirnih protesta u Belorusiji, koji su izbili posle predsedničkih izbora u toj zemlji, održanih 9. avgusta.

ŽELIM DA SAČUVAM NEZAVISNU I STABILNU DRŽAVU! Lukašenko šalje vojsku NA ZAPADNU GRANICU BELORUSIJE!

Foto: Reuters

- Kada će on (Makron) pozvati EU na mobilizaciju u cilju pružanja podrške stotinama hiljada demonstranata na protestima 'žutih prsluka', koji na miran način žele da obezbede poštovanje svojih prava, slobode i suvereniteta? - napisala je Zaharova u objavi na "Fejsbuku". 

- Kada će EU početi da se proaktivno mobiliše u znak podrške protestima koji se odvijaju na njenoj teritoriji? - dodala je ona, ističući da je Makronov poziv licemeran.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija