• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

24.08.2020

09:13

TEŽAK UDARAC ZA TRAMPA! Uzdanica predsednika napušta Belu kuću dva meseca pre izbora

Vesti

TEŽAK UDARAC ZA TRAMPA! Uzdanica predsednika napušta Belu kuću dva meseca pre izbora

Podeli vest

Savetnica u Beloj kući i predstavnica za štampu američkog predsednika Donalda Trampa, Kelien Konvej, saopštila je u nedelju uveče da će krajem avgusta napustiti predsednički tim, navodeći kao razlog porodične razloge.

Odlazak Konvejeve predstavlja udarac za predsednika jer ga napušta jedna od najstrastvenijih predstavnica Bele kuće za odnose sa medijima

Njen odlazak iz Bele kuće, dva meseca pre novembarskih predsedničkih izbora, podudariće se sa najdelikatnijim periodom za Trampa koji je u kampanji za novi mandat u Beloj kući i nada se reizboru.

TRAMP SAOPŠTIO VAŽNU VEST! Ovo je važna novina u lečenju obolelih od korone

GDE JE HAOS TU JE SOROŠ! Milijarder svaki pet dolar ulaže da sruši Trampa

Foto: REUTERS/Leah Millis

Odlazak Konvejeve predstavlja udarac za predsednika jer ga napušta jedna od najstrastvenijih predstavnica Bele kuće za odnose sa medijima i odana saradnica koja je bez rezerve zastupala njegovu politiku i branila njegove političke odluke.

Njene kratke, koncizne, oštre i redovne konferencije za novinare pomogle su da se zaustavi rapidno osipanje podrške američkom predsedniku tokom epidemije korona virusa.

Inače, suprug savetnice Kelien, Džordž Konvej, konzeravativni advokat i koosnivač pokreta Linkoln Projekat, koji je fundamentalno anti-Trampovski, skoro je obelodanio da se povlači iz projekta protiv Trampa jer ne želi da bude u sukobu sa svojom suprugom i ćerkom.

Američki predsednik je svojevremeno Džordža Konveja nazvao "galamdžijom" i "paklenim suprugom" na šta je dobio odgovor da je "mentalno nesposoban za predsednika SAD".

BONUS VIDEO:

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP! Bikovi treba da igraju IGRE NA SREĆU, Ovnovi spiskali PARE, a za ovaj znak se LEPI NOVAC!

SKORO 50 ODSTO ŽENA PARTNER JE PREVARIO TOKOM PANDEMIJE KORONAVIRUSA! sStres tokom pandemije uništava odnose!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija