• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

09.09.2020

19:32

(VIDEO) OVO MU NIJE TREBALO! Makron izjavio da ne shvata OZBILJNO PREPORUKU VLASTITE VLADE OKO NOŠENJA MASKI, A ZATIM URADIO NEŠTO ZBOG ČEGA JE NAIŠAO NA NIZ OSUDA!

Vesti

(VIDEO) OVO MU NIJE TREBALO! Makron izjavio da ne shvata OZBILJNO PREPORUKU VLASTITE VLADE OKO NOŠENJA MASKI, A ZATIM URADIO NEŠTO ZBOG ČEGA JE NAIŠAO NA NIZ OSUDA!

Podeli vest

Francuska javnost osudila je predsednika Emanuela Makrona zbog izjave da ne shvata ozbiljno preporuke vlastite vlade da se nose maske, nakon što je snimljen kako uklanja masku da bi kašljao dok je razgovarao sa studentima

 

Makron je skinuo masku nakon što je u sredu doživeo blagi nalet kašlja tokom govora na fakultetu u Klermon-Feranu. Dok se publika nervozno kikotala, prihvatio je čašu vode pomoćnika koji mu je bio na dohvat ruke, objašnjavajući: „Održavamo distancu, ali gušim se.“

Francuski predsednik je tražio „tanju masku“, tvrdeći da je sigurno nešto „pokupio sa platnene presvlake“.

DOK BRITANCI OBUSTAVLJAVAJU TESTIRANJE, OVA DRŽAVA SE ODLUČILA NA DRUGAČIJI KORAK! Nove informacije o VAKCINI PROTIV KORONAVIRUSA!

​Korisnici društvenih mreža ubrzo su ismevali predsednika, napominjući da su Francuzi obavezni da u mnogim delovima zemlje nose maske u javnosti – iako su takve preporuke osporene na sudu.

Zvaničnici u Parizu i okolnim regionima usvojili su obavezu nošenjat maski prošle nedelje, mada se njom izuzimaju biciklisti, oni koji vežbaju i deca mlađa od 11 godina.

Nakon što je niži sud presudio da se obaveze nošenja maski moraju umanjiti, odnosno samo da se primenjuju i gužvi, viši sud je u nedelju utvrdio da gradovi zaista mogu da nametnu strože mere sve dok su „koherentne i lako se mogu primeniti za građane“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija