• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dejli mejl

13.09.2020

15:41

TRAMP POKOPAO BAJDENA: On ne zna da je živ, biće uspeh ako siđe sa pozornice posle debate (VIDEO)

Vesti

TRAMP POKOPAO BAJDENA: On ne zna da je živ, biće uspeh ako siđe sa pozornice posle debate (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp u subotu je Džoa Bajdena nazvao "najgorim" kandidatom koji "ne zna da je živ" na skupu koji je prekršio Nevadine propise o korona virusu.

- On je najgori kandidat u istoriji predsedničke politike. Ne zna da je živ - rekao je Tramp na svom skupu na aerodromu Minden-Tahoe.

Predsednik je skakao od teme do teme u govoru dugom 90 minuta, skrećući sa linije napada na liniju napada tokom svog skupa, često u razmaku od nekoliko sekundi: napao je demokrate, negodovao protiv korona virusa, žalio se na proteste BLM u gradovima - između ostalih tema.

Kako je Lavrov regovao na američke predloge da se ujedine protiv Kine čitajte OVDE.

Govorio je ispred planine Sijera sa mirisom dima u vazduhu od šumskih požara u jednoj državi.

Publika je bila uznemirena, više puta vičući „još četiri godine“ i „volimo Trampa“. Mahali su natpisima na kojima je pisalo „mirni demonstranti“ - što je predsednik počeo da naziva svojim mitinzima.

Predsednik Tramp se takođe požalio da će njegov demokratski rival dobiti povoljno poređenje sa Vinstonom Čerčilom, legendarnim britanskim premijerom koji je vodio Ujedinjeno Kraljevstvo kroz Drugi svetski rat. Tramp preokreće, voli Čerčila i često se upoređuje sa političkom ikonom.

- Za tri nedelje imamo debatu i evo problema. Vinston Čerčil je bio sjajan u debatama - rekao je Tramp.

Foto: AP/Photo

Rekao je ako Bajden izađe na debatu i „ako siđe sa scene, reći će da je to jedina najveća debata koju su ikada videli. Vinston Čerčil nije bio ništa u poređenju sa Pospanim Džoom.

Ponovio je nekoliko svojih prethodnih uvreda Bajdena. Pored "Pospanog Džoa", požalio se da je Bajden još uvek u svom podrumu i napao je Bajdenovog sina Hantera.

- Džo se drogira, priznajmo - rekao je Tramp.

Takođe je napao Bajdenovu sposobnost da zaštiti Sjedinjene Države. Bajden ima preko 40 godina vladine službe.

- Bajdenov plan je smiriti domaće teroriste - rekao je Tramp.

- Nikada neće moći da zaštiti vašu porodicu, vaše najmilije i vašu zajednicu.

Takođe je tvrdio da bi predsedništvo Bajdena uništilo ekonomiju. Predsednik je od snažne ekonomije stvorio ključ svog ponovnog izbora i to je jedno od mesta u kojem mu birači daju visoke ocene.

- Mislim da bi 1929. izgledala kao dobra vremena - rekao je Tramp.

BONUS VIDEO:

SMISLILI I NAPRAVILI MAŠINU ZA MASKE! Radi bez kontakta (Video)

Beograđani o vakcinaciji protiv korone (Video)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija