• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Daily mail

15.09.2020

17:34

HOROR U AUSTRALIJI! Narkoman pokušao da otme dete (2), otac ga jedva odbranio! (VIDEO)

Vesti

HOROR U AUSTRALIJI! Narkoman pokušao da otme dete (2), otac ga jedva odbranio! (VIDEO)

Podeli vest

Otac je u jednoj ruci držao povodac od psa, a drugom je pridržavao dete kada je napadač krenuo da ga otme

Jedan otac iz Melburna poslednjim atomom snage se borio da spasi svog dvogodišnjeg sina kojeg je pokušao da otme drogirani napadač koji je sat vremena pre toga pušten iz pritvora gde je proveo nekoliko sati zbog posedovanja narkotika.

ŠOK! TVRDNJE KINESKOG VIRUSOLOGA UZDRMALE SVET! Otkriveno kako je korona stvorena u Vuhanu (VIDEO)

SVE NAPETIJE! Nova svađa Merkelove i Kurca, austrijski kancelar surovo iskren

Napad se dogodio prošle godine u novembru u parku ispred biblioteke Preston. Otac je u jednoj ruci držao povodac od psa, dok je drugom rukom pridržavao sinčića koji je i dalje nesigurno hodao. U tom trenutku iz taksi vozila je izašao osumnjičeni Majkl Roson (41) koji se odmah zatrčao ka ocu i zgrabio dete.

Usledila je stravična borba prestravljenog oca i Rosona koji je, pod uticajem droga, umislio da je dečak njegova ćerkica i svim silama je pokušavao da otme dete iz naručja žrtve. Otac je čvrsto prigrlio sina dok ga je Roson udarao i gurao u obližnje žbunje, gde ga je oborio na zemlju i počeo da ga davi.

Jedan od prolaznika je brzo pritrčao, ali nije uleteo da pomogne jer mu nije bilo jasno šta se događa. U jednom trenutku Roson je uspeo da zgrabi dete i krenuo je da beži. Srećom, tada su pritrčala još dvojica muškaraca koji su uspeli da ga zaustave i da mu otmu dete iz naručja.

Ubrzo je na lice mesta stigla i policija koja je jedva savladala Rosona. Osumnjičeni je nekoliko sati kasnije uspeo da pobegne iz bolnice, tako što je pokidao kaiševe kojima je bio vezan za krevet i napao jednog medicinskog radnika. Srećom, opet je uhvaćen, a potom sediran. Nakon lečenja, prebačen je u pritvor gde se i danas nalazi.

Prilikom video suđenja koje je juče održano, Roson se izvinio porodici i svedocima govoreći "da to nije bio on", već da je imao žestoke halucinacije od droge. Njegov advokat pokušao je da opravda stravičan zločin izgovorima da je Roson imao teško detinjstvo, te da se odao porocima nakon što ga je napustila supruga sa kojom ima petoro dece.

Sudija bi idućeg utorka trebalo da mu izrekne kaznu za ovo krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija