• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/noizz/daily mail

24.09.2020

13:05

PONESITE SVOJE KONDOME AKO IDETE U OVU ZEMLJU! Policija upala u fabriku i zatekla više od 300.000 iskorišćenih prezervativa SPREMIH ZA - PRODAJU! (FOTO/VIDEO)

Vesti

PONESITE SVOJE KONDOME AKO IDETE U OVU ZEMLJU! Policija upala u fabriku i zatekla više od 300.000 iskorišćenih prezervativa SPREMIH ZA - PRODAJU! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Vlasti u Vijetnamu u raciji jedne lokalne fabrike otkrili su i zaplenili oko 324.000 iskorišćenih kondoma koji su reciklirani i bili spremni da se ponovo puste u prodaju. To je negde oko 360 kilograma prezervativa

Policija je imala dojavu da se nešto ovako dešava u fabrici smeštenoj na severu zemlje. Kada su upali imali su šta i da vide.

 

 

Svi kondomi su bili nezapakovani i neobeležni, a vlasnik fabrike je priznao da dobija mesečnu isporuku iskorišćenih prezervativa od osobe čiji identitet odbija da otkrije.

Procedura "reciklaže" je sumanuta kao što možete i da pretpostavite. Iskorišćeni kondomi se peru, suše i vraća im se oblik za pakovanje tako što se stave na dildo.

Inače, u Vijetnamu se godišnje proda više od 600 miliona kondoma, pa je neko odlučio da pokuša da na ovome zaradi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija