• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2020

23:41

TRAMP ODVEDEN U BOLNICU! Američki predsednik poslušao savet lekara!

Vesti

TRAMP ODVEDEN U BOLNICU! Američki predsednik poslušao savet lekara!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp zbog koronavirusa prebačen je u Nacionalni vojno-medicinski centar Valter Rid, tamo će ostati nekoliko dana po savetu lekara, stoji u saopštenju Bele kuće

Donald Tramp će tamo biti podvrgnut testovima.

FATALNA SAVETNICA KOJA JE UVEK TIK UZ TRAMPA DONELA KORONU U BELU KUĆU! Ova lepotica je NESVESNO POMUTILA PLANOVE PREDSEDNIKU SAD!

Trampu je prepisana terapija regeneronom, koktelom poliklonalnih antitela u kojem se nalaze i cink, vitamini, prenosi BBC.

Ranije njegov lekar Šon Konli je rekao da se Donald Tramp oseća se umorno, ali je dobro raspoložen, i da uzima terapiju za korona virus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVAKO SE NASTAVLJA TRAMPOVA KAMPANJA! Doneta odluka!
Planeta

OVAKO SE NASTAVLJA TRAMPOVA KAMPANJA! Doneta odluka!

Sva ranija planirana događanja Trampove predsedničke kampanje u kojima je predviđeno da američki predsednik učestvuje, sele se onlajn ili se privremeno odgađaju nakon što su testovi Donalda i Melanije Tramp bili pozitivni na koronavirus, objavila je njegova kampanja

02.10.2020

21:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija