• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

10.10.2020

22:09

OSEĆAM SE ODLIČNO, A KORONAVIRUS VEĆ NESTAJE! Tramp se prvi put pojavio u javnosti, A ONDA U SVOM STILU IZJAVIO: Ako mislite da "Uspavani Džo" može da upravlja državom, VARATE SE!

Vesti

OSEĆAM SE ODLIČNO, A KORONAVIRUS VEĆ NESTAJE! Tramp se prvi put pojavio u javnosti, A ONDA U SVOM STILU IZJAVIO: Ako mislite da "Uspavani Džo" može da upravlja državom, VARATE SE!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp prvi put se danas pojavio u javnosti nakon izlaska iz bolnice, gde je bio smešten pošto je oboleo od korona virusa

- Osećam se odlično - rekao je Tramp sa terase Bele kuće, prenosi agencija Rojters.

Tramp, koji se pojavio noseći masku - uklonivši je sa lica tokom govora, obratio se sa terase Bele kuće tokom događaja organizovanog pod nazivom “Miran protest za rad i red”, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina koji su stajali na travnjaku ispod terase.

Foto: Tanjug

Tokom šesnaestominutnog govora predsednik Tramp rekao je, između ostalog, da će vakcina protiv kovida-19 biti veoma brzo razvijena, prenosi Glas Amerike.

- Nestaće i već nestaje - rekao je američki predsednik, aludirajući na koronavirus koji je u zdravstvenom i ekonomskom smislu paralisao Sjedinjene Države i čitav svet.

Tramp, koji se u kampanji oslanjao na teme povezane sa ostvarivanjem reda i mera tokom perioda obeleženog periodičnim nasiljem tokom protesta za rasnu jednakost, poručio je i da Republikansku partiju podržavaju američke policijske snage.

Foto: Tanjug

"Pod budnim smo okom policije i na strani smo pravde", rekao je Donald Tramp na skupu.

- Crnci i Latinoamerikanci odbacuju radikalnu socijalističku levicu i prihvataju našu politiku otvaranja radnih mesta, podrške radnicima i snagama reda. Želimo red i zakon, potreban nam je red i zakon, kao agenda koja će biti u korist Amerike - kazao je Tramp.

Foto: Tanjug

- Mislim da su demokrate, stotinama godina vodile skoro sve gradove u unutrašnjosti SAD. Njihova politika nije donela ništa osim nesreće, siromaštva i nevolja. Uspavani Džo Bajden izdao je crnce i latinoamerikance. Ako mislite da može da upravlja ovom državom, varate se - poručio je Tramp u obraćanju pristalicama.

Uoči obraćanja američkog predsednika, iz Bele kuće je u petak saopšteno da će Tramp biti testiran na korona virus i da neće izlaziti u javnost ako se utvrdi da i dalje može širiti virus. Za sada nije poznato da li je test sproveden i kakvi su bili njegovi rezultati, piše Glas Amerike.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija