• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.10.2020

13:17

ŠTA SE DOGODILO U LONDONU? Policija povukla bezbednosni alarm, SPOMINJE SE INCIDENT SA MUŠKARCEM U BOLNICI...

Vesti

ŠTA SE DOGODILO U LONDONU? Policija povukla bezbednosni alarm, SPOMINJE SE INCIDENT SA MUŠKARCEM U BOLNICI...

Podeli vest

Londonska policija saopštila je da više nije na snazi bezbednosna uzbuna u bolnici Sent Tomas, koja je danas bila evakuisana


Kako je navela policija, situacija se smirila u Vestminsteru i u samoj bolnici. Vestminsterski most, koji je bio zatvoren za saobraćaj, ponovo je operativan, a nema više ni zabrane izlaska i ulaska u bolnicu.



Dejli star piše da nema povređenih, ali još nije jasno šta se tačno dogodilo u bolnici u kojoj je svojevremeno ležao premijer Velike Britanije Boris Džonson, dok je imao korona virus.

"Situacija se smirila, saobraćaj funkcioniše normalno", pisalo je na Tviter nalogu policije iz Lambeta, gde je, takođe, samo šturo navedeno da su prethodno policajci razgovarali sa jednim muškarcem u bolnici i da nije reč o terorističkim aktivnostima. 



Do alarma je došlo oko 09.30 časova po lokalnom vremenu, kada je pozvana policija.

Engleski mediji su preneli da je došlo do bezbednosnog incidenta u Sent Tomasu, a oblast je bila zatvorena, kao i Vestminsterski most.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija