• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Beta

02.11.2020

09:22

PATRIOTE NISU NIŠTA LOŠE URADILE! Tramp se obrušio na FBI zbog istrage o napadu na Bajdenov autobus! (VIDEO)

Vesti

PATRIOTE NISU NIŠTA LOŠE URADILE! Tramp se obrušio na FBI zbog istrage o napadu na Bajdenov autobus! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je Federalni istražni biro (FBI) navodeći da bi trebalo da prestane sa istraživanjem incidenta u kome su njegove pristalice vidjene kako su opkolile autobus njegovog izbornog rivala Džoa Bajdena u Teksasu, zbog čega su demokrate otkazale predizborni skup u tom mestu

Trampova Tviter poruka objavljena kasno sinoć došla je nekoliko sati pošto je FBI potvrdio da su čuli za incident i da ga istražuju.

Sinoć je Tramp retvitovao snimak FBI saopštenja dodajući: "po mom mišljenju te patriote nisu ništa loše učinile. Umesto toga FBI i ministarstvo pravde treba da istražuju teroriste, anarhiste i agitatore ANTIFA, koji trče okolo i pale naše gradove gde su na vlasti demokrate i povredjuju naš narod".

Portparol FBI je rekao da biro nema komentar na predsednikovu Tviter poruku. Trampova Tviter poruka objavljena je u vreme visokih tenzija izmedju njega i direktora FBI Kristofera Reja i kada je Tramp vršio pritisak na Ministarstvo pravde i FBI da deluju protiv njegovih rivala, uključujući i samog demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena.

U video snimicima objavljenim na Tviteru grupa vozila i kamioneta, mnogi okićeni velikim Trampovim zastavama, mogu da se vide kako se voze uz autobus kampanje demokratskog kandidata Bajdena dok je putovao od San Antonija do Ostina u američkoj državi Teksas. U jednom trenutku jedno od vozila se sudarilo sa terencem koji je vozio iza izbornog autobusa demokrata.

Ni Bajden ni njegova kandidatkinja za potpredsednicu Kamala Haris nisu bili u tom autobusu u vreme incidenta. Demokratski izborni štab je otkazao dogadjaj kasnije tog dana.

U subotu je Tramp objavio video svojih pristalica kako prate Bajdenov izborni autobus i napisao: "Volim Teksas".

Predsednik Demokratske stranke u Teksasu nije se direktno oglasio oko tog incidenta ali je napisao da ljudi treba da "ignorišu buku i idu da glasaju".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija