• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Klix.ba

05.11.2020

12:28

AMERIKA PRED PUCANJEM! Policija u Arizoni pod punom opremom ČUVA ljude koji broje glasove! (VIDEO)

Vesti

AMERIKA PRED PUCANJEM! Policija u Arizoni pod punom opremom ČUVA ljude koji broje glasove! (VIDEO)

Podeli vest

U centru za brojanje glasova u okrugu Marikopa u saveznoj državi Arizoni našli su se pred dilemom - hoće li privremeno stati sa brojanjem glasova zbog glasnih republikanskih demonstranata koji su se okupili pred centrom ili nastaviti

Naime, na društvenim mrežama se među Trampovim biračima proširila tvrdnja da se glasovi za Trampa neće pribrojati u ukupnom broju glasova. Neki od demonstranata su čak ušli u centar, zbog čega su ispraćeni napolje.

Zvaničnici su u jednom trenutku bili prisiljeni da u pomoć pozovu policiju, ali centar za brojanje glasova ni u jednom trenutku nije prekinuo s radom. Snimak policije u punoj taktičkoj opremi na Tviteru je objavila novinarka ABC njuza Nikol Valdes.

 

 

AP i mnogi drugi mediji zvanično su predvidjeli da je u Arizoni pobedio demokratski kandidat Džozef Bajden, ali svi glasovi i dalje nisu prebrojani. Jutros u 7 sati u okrugu Marikopa prebrojano je 82 posto glasova. I tamo vodi Bajden, ali zvaničnici kažu da treba prebrojati još 400 hiljada glasova.

Taj okrug u Arizoni koji uključuje i grad Finiks se smatra ključnim u tradicionalno republikanskoj državi Arizoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija