• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

09.11.2020

18:40

AZERBEJDŽAN PRIZNAO DA JE SLUČAJNO OBORIO RUSKI HELIKOPTER, HOĆE LI MOSKVA PRIHVATITI OBJAŠNJENJE!

Vesti

AZERBEJDŽAN PRIZNAO DA JE SLUČAJNO OBORIO RUSKI HELIKOPTER, HOĆE LI MOSKVA PRIHVATITI OBJAŠNJENJE!

Podeli vest

Azerbejdžan priznao da je slučajno oborio ruski helikopter Mi-24, saopštio je MIP te republike

Kako se navodi, Baku se izvinjava Moskvi zbog incidenta i spreman je da plati kompenzaciju.

Podsetimo, ruski vojni helikopter Mi-24 oboren je danas oko 17 i 30 po moskovskom vremenu iznad Jermenije, kod mesta Jeraš u blizini granice sa Azerbejdžanom
 
U saopštenju ministarstva odbrane Ruske Federacije se navodi da je ruski helikopter bio u pratnji ruske 102 auto jedinice i da je oboren prenosnim sistemom protivvazdušne odbrane, prenela je agencija RIA Novosti. 

Helikopter je pao u planinskom području, dva člana posade su poginula, dok je treći povređen i prebačen u rusku vojnu bazu.

Dva člana posade su poginula, jedan povređeni je evakuisan u matičnu bazu - dodalo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije.

Ministarstvo odbrane Jermenije je saopštilo da će pružiti svu neophodnu pomoć ruskoj vojsci tokom istrage.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija