• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno.com

12.11.2020

08:00

ZABORAVITE BAJDENA, KAMALA JE PROJEKTOVANA DA ZAUZME BELU KUĆU! Duboka država odredila budućnost Amerike do 2032. godine!

Vesti

ZABORAVITE BAJDENA, KAMALA JE PROJEKTOVANA DA ZAUZME BELU KUĆU! Duboka država odredila budućnost Amerike do 2032. godine!

Podeli vest

Džo Bajden će za četiri godine navršiti 82 godine i verovatno neće ići na drugi mandat predsednika. Već je očigledno da će Kamala Haris biti njegov verovatni naslednik, uprkos kontroverznoj biografiji

Ne radi se o sledeće četiri godine. Ovi izbori mogu odluče budućnosti Amerike do 2032. godine.

Čini se da je Džo Bajden na putu prema Beloj kući kao 46. predsednik. To mu je bio treći pokušaj, a uz to, navodno je dobio najviše glasova od svih kandidata u istoriji.

A nakon njega u Vašingtonu bit će potpredsednica Kamala Haris. Naravno, ona je stvarno želela da bude  Džoovom mestu, ali njena kampanja za kandidata demokratske stranke bila je neviđena katastrofa.

Mediji su otkrili kako su se dve starije osobe imale veliku ulogu u izborima u SAD i da su gurale stvar u različitim smerovima. Jedan je bio Huan Rodrigez, a drugi Kamalina sestra Maja, dokazujući da nije samo Tramp sklon nepotizmu.

Maja je bila jedna od tri glavne savetnice  Hilari Klinton 2016. godine.

Ta kampanja je bila toliko neuspešna, da je bila opisana kao pravi primer kako se ne može osvojiti predsedništvo.

Ne samo što je nedostatak fokusa bio problem, već je nedostajala i jasna politika. Osim toga, bilo je neodlučnosti treba li maksimalizovati njenu ulogu tužitelja ili ne. New York Times izvestio je: "Pokazala se kao neujednačena predstavnica kampanje koja svoju poruku i taktiku menja bez učinka."

MA, SRBI SU SE UKA*ILI OD STRAHA! IZETBEGOVIĆ TVRDI DA BIH IMA STRAHOVITO ORUŽJE! Bakiru pokazali šta se pravi u Bugojnu, on se raspametio od sreće! A, NEKAD SU TU GAJILI MEĐEDE ZA TITA...

Iako je divljenje zbog toga što će Haris razbiti uobičajenu praksu time što će postati najstarija Afroamerikanka u istoriji u američkoj vladi i prva žena potpredsednica, to dovodi do važnog pitanja. Ako ne može sama voditi funkcionalnu kampanju, kako to da je dobila poziciju potpredsednice SAD?

Pa, prvo treba uzeti u obzir Bajdenove godine. Na kraju svog prvog mandata biće mu 82 godine, a uveliko se predviđa da će tada odustati. Izvori bliski njemu predložili su da to učini prošle godine, a CNN novinar Anderson Kuper, kao i Obamin bivši direktor kampanje Dejvid Akselrod smatraju da je Haris glavni kandidat da nasledi Bajdena.

Foto: AP PHOTO

Harrs je sada projektovana za preuzimanje funkcije 2024. godine i ostvarivanje ponovne pobede 2028. Tek je napunila 56 godina, tako da njene godine nisu problem. Kako bi inače neko za nekoliko meseci napredovao od propalog kandidata do potpredsedničke pozicije?

MILOV DRŽAVNI UDAR PAO KAO KULA OD KARATA, Ključni svedok priznao, sve što sam ranije rekao nije istina, radio sam po nalogu... ROBIJU ĆE SAD "POPASTI" MILOVI TUŽIOCI KATNIĆ I ČAĐENOVIĆ!

Iza kulisa povlače se veze, kao na primer da je njen suprug Daglas Emhofa  prvi Jevrej koji će biti deo američkih prvih ili drugih parova (predsedničkog ili potpredsedničkog).

Sve se u stvari radi na izgradnji imidža Harisove. Radi se o pokušaju kopiranja "optike" Baraka Obame. Njegova supruga Mišel bila je izuzetno popularna i popravila je njegov imidž.

Ali pravi fokus trebalo bi da bude na Emhofovom poslu. On radi za multinacionalnu pravničku kompaniju DLA Piper iz Vašingtona, koja se takođe bavi lobiranjem. Navodno se radi o paru multimilionera, koji uz to zauzimaju vrlo velik deo establišmenta. Emfoh je sada dao otkaz kako bi se priključio Bajdneovom administrativnom timu.

KORONA JE PROVALJENA! ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU RANIJE NEGO ŠTO SE MISLILO! Britanski stručnjak otkrio da je svet na pragu velike pobede!

Njeno etničko poreklo pruža preko potrebnu raznolikost u tradicionalno prilično belom svetu američke politike, ali ona sama po sebi nije posebno "progresivna." Levičari bi mogli da se iznenade kad saznaju da je za vreme dok je bila okružni državni pravobraniklac u Kaliforniji, stopa osuđivanja za teško kazneno delo porasla sa 50 posto, na 76 odsto. Istovremeno je i 2004. godine stopa osuđenih dilera sa 65 odsto, skočila  na 76 odsto dve godine kasnije.

Kamala Haris se svakako priprema za 47. predsednika Sjedinjenih Država.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

MA BAJDE NEĆE ZIMU PREZIMITI.PA ON JE LEŠ NA STEROIDIMA.KAKO SU ISPABRIKOVALI GLASOVE TAKO SU I NJEGA ''NAŠMINKALI''

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija