• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

12.11.2020

16:57

NIKOME NIJE PROMAKLO MELANIJINO PONAŠANJE NA GROBLJU! Njena poruka je svima jasna (VIDEO)

Vesti

NIKOME NIJE PROMAKLO MELANIJINO PONAŠANJE NA GROBLJU! Njena poruka je svima jasna (VIDEO)

Podeli vest

Osim što će morati da se pomiri sa porazom na predsedničkim izborima, bivša savetnica Donalda Trampa tvrdi će Melanija tražiti razvod čim napuste Belu kuću

Bračni par Tramp pojavio se na obeležavanju Dana veterana prvi put od američkih izbora, a Melanija je snimljena kako hoda ruku pod ruku sa vojnikom i stoji dalje od supruga Donalda na ceremoniji u Arlingtonu.

Prvu damu SAD pratio je vojnik sa maskom na licu, koji je držao veliki crni kišobran, štiteći Melaniju Tramp od kiše tokom posete groblju kako bi odali počast palim borcima iz Prvog svetskog rata.

Ni Melanija ni predsednik SAD nisu nosili maske na groblju, za razliku od Tranpove ćerke Ivanke Tramp.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kako je bračni par hodao razdvojeno, dok je Melanija držala za ruku vojnika.

Foto: AP Photo/Patrick Semansky

Odmah su počele da kruže spekulacije da su Melanija i Donald u svađi, što nije prvi put.

Tokom prethodne posete groblju u Arlingtonu, Melanija je bliže pratila supruga, prenosi Daily mail.

Jedna bivša Trampova savetnica, Omarosa Njuman, rekla je da bi njihov brak mogao da se okonča razvodom kada u januaru napuste Belu kuću.

- Melanija broji svaki minut do izlaska iz Bele kuće i dana kada će moći da se razvede. Da ga je ostavila za vreme predsednikovanja, našao bi način da je kazni - rekla je ranije Njuman.

Međutim, posle nekoliko dana ćutanja Melanija je u subotu podržala supruga govoreći o ilegalnim glasovima na Tviteru, nakon što je Donald Tramp više puta rekao da su izbori pokradeni.

Da li su Melanija i Donald u svađi i na korak od razvoda, saznaćemo verovatno ubrzo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija