• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

21.11.2020

20:53

SNAŽNO ĆEMO SE USPROTIVITI AKO SE DOVEDU U PITANJE SPORAZUMI O REŠVANJU SPORAZUMA OKO NAGORNO-KARABAHA! Lavrov nema dilemu!

Vesti

SNAŽNO ĆEMO SE USPROTIVITI AKO SE DOVEDU U PITANJE SPORAZUMI O REŠVANJU SPORAZUMA OKO NAGORNO-KARABAHA! Lavrov nema dilemu!

Podeli vest

Moskva će se snažno usprotiviti pokušajima da se dovedu u pitanje trilateralni sporazumi o rešavanju sukoba oko Nagorno-Karabaha, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov nakon posete ruskih međuagencijskih delegacija Azerbejdžana

- Oni koji geopolitičke ambicije stavljaju na prvo mesto neće moći ništa da postignu i mi ćemo se snažno usprotiviti takvim pokušajima, fokusirajući se na napore da sprovedemo sporazume koji su u interesu ljudi koji žive u regionu - istakao je Lavrov, komentarišući izveštaje da su Sjedinjene Države i njihovi saveznici nastojali da potkopaju sporazume, prenosi TAS S.

SPREMNI SMO DA OBEZEDIMO SVOJU VAKCINU DRUGIM ZEMLJAMA! Vladimir Putin: OVO JE ZAJEDNIČKI CILJ!


Ruski predsednik Vladimir Putin, azerbejdžanski predsednik Ilham Alijev i jermenski premijer Nikol Pašinjan potpisali su 9. novembra zajedničko saopštenje o potpunom prekidu vatre u Nagorno-Karabahu počev od 10. novembra.

Ruski lider je rekao da će Azerbejdžan i Jermenija zadržati pozicije koje su osvojili i da će ruski mirovnjaci biti raspoređeni u regionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dzudza basadzija

pre 3 godine

MALO JE PRIMEDBI NA PRETHODNI KOMENTAR.U NJEGOVU "KORIST" GOVORE CINJENICE.TU NEMA NI MILE NI CILE!OSTAVIMO PO STRANI UKUPNU NADMOC AZERBAJDZANA NAD JERMENIJOM,TO I NIJE ZA UPOREDJIVANJE,CISTO SA EKONOMSKE STRANE.ONO STO JE MENE STRASNO ZBUNILO,JE TO KAKO SU AZERI,MALTE NE SA LAKOCOM ZATRLI PVO JERMENA?CITAO SAM NEKA OPRAVDANJA SA RUSKE STRANE...SMESNO!TU JERMENIJA SA TOLIKOM "SILOM" IZA LEDJA,NIJE SMELA DA IZGUBI NI PEDALJ VAZDUHA!IMALO SE VREMENA I ZA POSTAVLJANJE SATELITA U POZICIJE,I DA SE SA TIM "SVEMOCNIM RADARIMA",KOJI IZ JERMENIJE,PAZITE!KONTROLISU SREDOZEMLJE!!!???DA NI VRABAC NE MOZE DA PRELETI!!!???...AJDE MANIMO SE I TUDJIH MUKA,POGLEDAJMO MALO U SOPSTVENO DVORISTE...PO NJEMU SMO VEC RASPOREDILI..."PANCIRE"....???NEKAKO MI TO DUSANJE U GRUDI,ZBOG NJIH....POSTADE NECUJNO....DA LI SMO SE ODJEDNOM OSVESTILI???DA LI I SADA IMA ONIH KOJI SE NA DZLETOVU PRIMEDBU:STA SA NJIMA U TOTALNOM OKRUZENJU NAJMOCNIJE SILE NA SVETU,JOS UVEK SMEJU,PO NJEMU PLJUJU,PRETE MU,VREDJAJU...???NA POCETKU SUKOBA,PISAO SAM VAM....MNOGO MI JE ZAO JERMENA....DA LI MI SADA VERUJETE???GDE JE SAV "PRAVOSLAVNI SVET"?AKO VIDIMO KAKO JE "ONAJ DRUGI" SLOZAN DO TOTALNOG IZGINUCA...SDA,POSLE SVEGA OVOGA,NAJVISE MI JE ZAO NAS SAMIH....TESKO NAMA!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija