• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dejli mejl

26.11.2020

13:57

MISTERIOZNA SMRT DOPISNIKA BBC! Zbog alkoholizma postao BESKUĆNIK, pa obnovio karijeru, a onda su on i njegov partner PRONAĐENI MRTVI!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT DOPISNIKA BBC! Zbog alkoholizma postao BESKUĆNIK, pa obnovio karijeru, a onda su on i njegov partner PRONAĐENI MRTVI!

Podeli vest

Dugogodišnji politički dopisnik Bi-Bi-Si-ja koji je obnovio svoju karijeru nakon što je zbog alkoholizma ostao bez doma pronađen je mrtav zajedno sa svojim parternom u njegovoj spavaćoj sobi bez znakova povreda

Džon Stevenson star 68 godina pronađen je mrtav u svom domu u Južnom Velsu u martu.

Policiju su alarmirale medicinske sestre koje nisu mogle da stupe u kontakts sa novinarom, a zatim je patrola morala da provali vrata gde je i pronašla telo Stevensona kao i njegovog partnera koji je ležao na manje od jednog metra od njega.

Obdukcioni nalaz koji je rađen u univerzitetskoj bolnici u Kardifu nije mogao da utvrdi uzrok smrti.

 

 

Policija ova dva smrtna slučajeva nije tretirala kao sumnjive.

Stevenson je radio kao novinar blizu 40 godina i želeo je da postane poslanik, ali je kao homoseksualac osećao pritisak "da mora da se povinuje". 

Kao dugogodišnji dopisnik emitovao je emisiju iz Vestminstera za Bi-Bi-Si Vels pre nego što se povukao 2013. godine.

 

 

Napustio je novinarstvo zbog alkoholizma, a ubrzo je postao beskućnik izgubivši kotakt sa porodicom i prijateljima. Za prekretnicu je smatrao svoje hapšenje, nakon kojeg je počeo da se bori protiv zavisnosti od alkohola.

Stevensonova porodica je pristala da se njegovo telo koristi u medicinska istraživanja. Mrtvozornik je odložio istragu do januara 2022. godine.

Istraga o smrti njegovog partnera nije otvorena u isto vreme i nije poznato do kada će se voditi istraga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija