• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FaktiI/nformer

26.11.2020

19:55

SUD BLOKIRAO POTVRĐIVANJE BAJDENOVE POBEDE! Tramp ispunio obećanje, tek sad sledi frka u SAD! Falsifikovanje izbornih rezultata neće proći?!

Vesti

SUD BLOKIRAO POTVRĐIVANJE BAJDENOVE POBEDE! Tramp ispunio obećanje, tek sad sledi frka u SAD! Falsifikovanje izbornih rezultata neće proći?!

Podeli vest

Sud u Pensilvaniji blokirao je potvrđivanje rezultata izbora u toj državi. Odluka suda ne odnosi se samo na predsedničke, već i na sve izbore na nižim nivoima

Odluka je usledila nakon što je Senat Pensilvanije održao je saslušanje o falsifikovanju glasanja i izbornih rezultata uz učešće Trampovih advokata.

Trampovi izborni saradnici su prvi put za tri nedelje uspeli da budu domaćini zaista uspešnog događaja na kome su predstavili dokaze o svojim navodima.
       
Republikanski posmatrači su pod zakletvom svedočili da nisu puštani na biračka mesta ili su nakratko puštani, a zatim izbacivani. Tvrdili su da su držani na udaljenosti od 50-100 metara od stolova na kojima su prebrojavani glasovi.

       
Izborna komisija Pensilvanije još uvek ne može da pronađe 47 memorijskih kartica u nekim izbornim okruzima te države.
       
Ovo me odmah podsetilo na nedavni skandal u Džordžiji. U toj američkoj državi je prilikom ponovnog brojanja glasova bilo nađeno nekoliko memorijskih kartica sa glasovima za Trampa.

(VIDEO) RUSI POKAZALI ŠTA MOŽE NJIHOVA ARTILJERIJA, ALI I SRBIJA JE TU BRUTALNA! Čisto, da se zna, da se neko ne zaigra....

Razotkrila se još jedna više nego intrigantna činjenica: Pensilvanija je za glasanje bez dolaska na biračko mesto razaslala 1,8 miliona glasačkih listića, a njena izborna komisija je dobila nazad 2,5 miliona popunjenih glasačkih listića! Ispostavlja se da se 700 hiljada glasačkih listića magično pojavilo niotkuda.
       
Posle izborne noći, u Pensilvaniji su neočekivano žisplivalež gomile glasačkih listića, a od 570.000 čudno pronađenih glasova - 99,4% pripalo je Bajdenu, a samo 0,6% Trampu.
       
Prilikom ranijih glasanja za šefa države, izborne komisije američkih država su uvek odbijale 3-4% od ukupnog broja poštom primljenih glasačkih listića. Ove godine stopa odbacivanja bila samo delić procenta. Da je bilo kao na prethodnim izborima - izborni rezultat bio bi nešto drugačiji.
       
Anketa od pre nedelju dana pokazala je da je gotovo polovina Amerikanaca uverena da su demokrate na izborima pobedile zahvaljujući prevarama.

LAVROV BESAN, PUKAO MU FILM ZBOG BEZOBRAZLUKA ZAPADA! Vidimo neprijateljski odnos prema Rusiji i Belorusiji!

Posle saslušanja poput ovog u Pensilvaniji, Amerikanci koji su izgubili veru u poštenje izbora u svojoj zemlji - sigurno će biti u većini.

    


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija