• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

28.11.2020

13:33

LAVINA JE KRENULA, TRAMP OSPORAVA IZBORE U CELOJ AMERICI?! Republikanci iz Pensilvanije predstavili rezoluciju, traže da KONGRES proglasi spornim IZBORE U SAD!

Vesti

LAVINA JE KRENULA, TRAMP OSPORAVA IZBORE U CELOJ AMERICI?! Republikanci iz Pensilvanije predstavili rezoluciju, traže da KONGRES proglasi spornim IZBORE U SAD!

Podeli vest

Poslanici iz redova republikanaca u Pensilvaniji predstavili su rezoluciju kojom nameravaju da ospore rezultate predsedničih izbora u Americi, održanih 3. novembra

U rezoluciji izborni rezultati se proglašavaju spornim, a zahteva se i odlaganje potvrđivanja glasova u Pensilvaniji. Od američkog Kongresa se, takođe, zahteva da predsedničke izbore u Americi proglasi spornim.

Tvrdi se da mnoštvo faktora dovodi u pitanje izborne rezultate, uključujući i produženje roka za glasanje poštom. Kako prenose mediji u Pitsburgu, o ovoj rezoluciji tek treba da se glasa u nadležnim institucijama. Inače, vest o rezoluciji republikanaca na Tviteru je podelila i novinarka „Njuzmaksa“ Emerald Robinson koja izveštava iz Bele kuće.

​Prethodno je američki predsednik Donald Tramp ponovo izneo tvrdnju da su izborni rezultati u Pensilvaniji namešteni i da je on pobedio u toj saveznoj državi, dovodeći u pitanje regularnost više od milion glasova.

Niotkuda se pojavilo 1.126.940 glasova. Ubedljivo sam pobedio u Pensilvaniji. Glasovi u Pensilvaniji su namešteni. Svet gleda!“, napisao je Tramp na Tviteru.

​Tramp se oglasio nakon što je Savezni apelacioni sud odbacio pokušaj njegovog štaba da ponovo pokrene tužbu kojom se osporavaju izborni rezultati u Pensilvaniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaske

pre 3 godine

Ma nema nista od toga, izgubio je i trazi bilo kakav nacin da ne napusti predsednicko mesto jer ima imunitet, a ko go napusti em mu dolazi licni dug od 100mil. dolara napravljen na njegovo ime da vrati a i tuzba za utaju poreza za 2016 ( prijavio i platio samo 920 dolara poreza za tu godinu, a trebao negde okolo 600 000 dolara)... tako da je ovo samo igranje na vreme.... inace ako ne napusti Belu Kucu do 17.02.2021 Tajna sluzba ce biti duzna da ga "iznese" napolje ( prosto izbaci).

POSTIZBORNA DRAMA U AMERICI! Džordžija ide na ponovno brojanje glasova, porasla Bajdenova prednost u Nevadi
Planeta

POSTIZBORNA DRAMA U AMERICI! Džordžija ide na ponovno brojanje glasova, porasla Bajdenova prednost u Nevadi

Američki izbori su sve bliže raspletu, u napetoj i tesnoj trci demokratski kandidat Džo Bajden je sve bliže pobedi nad aktuelnim predsednikom, republikancem Donaldom Trampom. U ključnim državama se i dalje broje glasovi, Bajden je bliži trijumfu, a da bi pobedio treba da osvoji Pensilvaniju ili dve od sledećih država - Arizona, Džordžija, Nevada, Severna Karolina

06.11.2020

08:14 >> 19:04

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija