• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti.org

01.12.2020

08:00

ČAK 25 MILIONA AMERIKANACA SPREMNO DA STANE IZA TRAMPA, Miler mu pravi pretorijansku gardu od dve divizije! MOSKVA ŠOKIRALA SVET!

Vesti

ČAK 25 MILIONA AMERIKANACA SPREMNO DA STANE IZA TRAMPA, Miler mu pravi pretorijansku gardu od dve divizije! MOSKVA ŠOKIRALA SVET!

Podeli vest

Trampu je ukradeno najmanje 7 miliona glasova, a milioni pokojnika su žglasaližsu za Bajdena. Zato je sada 25 miliona Amerikanaca spremno da brani aktuelnog predsednika, mnogi s rukama u ruci", rekao je doktor političkih nauka Igor Panarin, profesor na Diplomatskoj akademiji ruskog Ministarstva inostranih poslova

Panarin ukazuje da je Tramp već više od 10 puta izjavljivao da su rezultati izbora falsifikovani i da je u stvari on pobedio. A to znači: ili Tramp blefira bez ikakvih dokaza, ili ima dobar razlog da to kaže.
      

- Uprkos svojoj ekscentričnosti, 45. predsednik SAD još uvek ne liči na osobu koja će reči bacati u vetar. Dakle, on ima dokazi. A među njima je - smatra Panarin - i očigledno strano mešanje u predizbornu kampanju, ali nikako sa strane Rusije. Govorim o kanadskoj firmi Dominion Voting Syistems koja je brojala glasove u 30 američkih država, i o njenoj očiglednoj povezanosti sa Demokratskom partijom. A tu je i još i španska kompanija Scitl, koja je veoma bliska Dominion Voting. I ona je  takođe brojala glasove.
       
- Prema američkom Thinker-u, Scitl povezan sa Džordžom Sorosem i demokratama, a akcije ove kompanije su u vlasništvu Bila Gejtsa. Shodno tome, možemo zamisliti kako su napravljeni proračuni.
       
Uostalom, Trampov žnarodni advokatž Sidni Pauel već je rekla: „Oni (programeri softvera) su mogli da gledaju glasove u realnom vremenu. Sposobni su da menjaju glasove u realnom vremenu. Oni mogu da rade šta hoće sa glasovima. Oni mogu učiniti da mašine ne čitaju potpis ili da čitaju i registruju samo Bajdenove glasove. Imamo toliko dokaza da mi se čini da izleću iz vatrogasnog šmrka."
       
Pauel je već, navodi Panarin, otkrila da je CIA ignorisala upozorenja o sumnjivosti softvera i da bi direktor CIA, Džina Haspel, zbog toga trebalo da bude otpuštena.
       
Sam Tramp je učinio javnim zanimljive podatke sa glasanja u Pensilvaniji.
       
U toj državi je uvek dosad glasalo oko 20 hiljada osoba sa invaliditetom, a ovog puta - 120 hiljada, odnosno 6 puta više, naveo je Panarin i istakao:
       
- Sada Tramp za sebe odlučuje ne samo o pitanju proteklih izbora. On ovom sukobu sa Bajdenom i snagama iza sebe pristupa strateški, da bi obezbedio budućnost svom timu u narednih 12 godina. Kako će to uraditi? Šema može biti ovakva: Ivanka Trump se 2022. kandiduje za Kongres - verujem uspešno. Sam Tramp se 2024. ponovo se kandiduje za predsednika SAD, pozivajući se na činjenicu da su mu „ukradene četiri godine", odnosno - da mu je bilo onemogućeno da vlada. Sve u svemu, mislim da on sada pravi strategiju za dugoročnu igru i pozornicu za sebe i one koji će ga nasledniti. Ali, pre toga, Tramp mora da potisne svoje rivale i to potpuno! Bez mogućnosti da žvaskrsnuž u budućnosti.

Panarin je saglasan sa svim koji smatraju da će narednih dana i nedelja u SAD mnogo šta zavisiti od Vrhovnog suda te zemlje u koji je u septembru uveo 48-godišnju Ejmi Koni Baret.
Demokrate su uzalud pokušavale da to imenovanje odlože za vreme nakon izbora.

HRVATSKI ISTORIČAR RASTURIO ŠIPTARE, KOSOVO NA ALBANSKOM NE ZNAČI NIŠTA! Priština ne samo da krede, ona siluje istoriju!


Da li će Tramp uspeti da dokaže razmere izborne prevare? Biće teško.  Softver o kojem sam govorio nije usmeren samo na manipulisanje glasovima, već i na brisanje tragova tih mahinacija. Zbog toga su Trampu, pored tužbi koje je pripremio njegov izborni štab, potrebne i javne rasprave u zakonodavnim telima tri države. Održane su u Pensilvaniji (25. novembra) i Arizoni (30. novembra), a u Mičigenu je zakazana za 1. decembar. Tramp će lično učestvovati bar u ovoj poslednjoj".

Foto: Reuters/Fotoilustracija

Prema anketama, 79 odsto republikanaca veruje da je Trampu pobeda ukradena, a 25 miliona je spremno da ustane u Trampovu odbranu - mnogi i sa oružjem:
       
- To su velike brojke. I to svedoči da Tramp, od administratora postaje pravi politički lider. Državnik, a ne prosto predsednik.

Panarin posebno ukazuje na ulogu koju bi mogao odigrati vd ministra odbrane Kristofer Miler:
       
- Izgleda da je on počeo da formira Trampovu pretorijansku gardu. Iz Trampovog kruga već se čulo: „Ako nam Vrhovni sud dodeli pobedu, a svi ti Antifa, BLM i drugi izliju se na ulice, biće potrebna snaga koja će se sa njima nositi tokom dva dana". A koji je bar približni broj Trampovih pretorijanaca? Prema mojim informacijama, reč je o dve vazdušno-desantne divizije. Posebno imam u vidu 82. koja je 1967. za tri dana suzbila velike nerede u Detroitu, a 1992. učestvovala u suzbijanju pobune u Los Anđelesu. Mislim da Tramp može računati na 15-20 hiljada boraca. Te specijalne snage Miler je potčinio direktno sebi. Uz to, ministar odbrane može u bilo kom trenutku da okupi 40.000 marinaca-rezervista.

Panarin je uveren da i ovo potvrđuje da su Tramp i njegove pristalice unapred razmišljali o opciji oštrog suzbijanja „klintonista" i „soroševaca". Uostalom, Miler je bio na čelu američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma.

SRBIJO, MISLI O OVOME! NEMAČKA I EU VAM DAJU ČETIRI MILIJARDE EVRA, A UZMU ŠEST! Orban razobličio EU, Brisel i Berlin!

Konflikt povodom predsedničkih izbora, uveren je Panarin, odlučiće i hoće li se Amerika osloboditi „britanskog jarma":
       
- Black Lives Matter ima tri uporišta - Portland i Vankuver (oba blizu kanadske granice) i London. To je britanska struktura. Povodom  nereda u Portlandu i drugim gradovima SAD, američki državni tužilac j Bar čak je rekao da postoje dokazi o „mešanju stranih država". Nije pomenuo Britaniju, ali je očigledno nije imao u vidu Rusiju.

Foto: Tanjug

Po njegovim saznanjima, Trampova obaveštajna služba preventivno je uništila dva aviona CIA zajedno sa teroristima koji je trebalo da likvidiraju aktuelnog predsednika SAD: jedan se navodno srušio u Avganistanu, a drugi u Iraku. U prvom je, zajedno sa teroristima umro pukovnik CIA Majkl D'Andrea, poznat pod nadimkom Majk Ajatolah, koji je dobio dok je vodio lov na Osamu bin Ladena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija