• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

03.12.2020

16:51

VAŠINGTON NIKADA NEĆE PRIZNATI KRIM! Zamenik američkog državnog sekretara optužuje Rusiju da nastavlja sa agresijom!

Vesti

VAŠINGTON NIKADA NEĆE PRIZNATI KRIM! Zamenik američkog državnog sekretara optužuje Rusiju da nastavlja sa agresijom!

Podeli vest

Sjedinjene Države nikada neće priznati prisajedinjenje Krima Rusiji, izjavio je zamenik američkog državnog sekretara Stiven Bigan

- Nikada neće priznati rusku aneksiju Krima - rekao je Bigan tokom ministarskog sastanka OEBS u on-lajn formatu.

Visoki američki zvaničnik je rekao i da akcije Rusije u Ukrajini predstavljaju kršenje međunarodnog prava.

Prema njegovim rečima, Rusija "nastavlja agresiju" u Ukrajini.

Foto: screenshot

Podsetimo, Krim se ujedinio s Rusijom posle održanog referenduma u martu 2014. godine nakon državnog udara u Ukrajini, na kom se većina glasača Republike Krim i Sevastopolja izjasnila za ulazak u sastav Rusije.

Ukrajina smatra Krim svojom teritorijom, ali privremeno okupiranom, dok su ruske vlasti više puta saopštavale da su se Krimljani demokratskim putem i u skladu sa međunarodnim pravom i statutom UN izjasnili za prisajedinjenje Rusiji.

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da je pitanje Krima zatvoreno.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 3 godine

K'o je bre ovaj idiot? Pa ko njega pita dal će da priznaju ili ne . Oni su nas protivno svim zakonima bombardovali i ne samo nas i sad drugi se ponašaju agresivno a oni nevinašca. Majmunčine!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija