• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Daily Caller

11.12.2020

22:53

OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO! Burna reakcija žene Džoa Bajdena nakon pitanja o poreskoj istrazi protiv njenog sina! (VIDEO)

Vesti

OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO! Burna reakcija žene Džoa Bajdena nakon pitanja o poreskoj istrazi protiv njenog sina! (VIDEO)

Podeli vest

Dopisnik Foks Njuza Grif Dženkins "odgurnut je" zajedno sa ostatkom novinara nakon što je u četvrtak pokušao da pita Džil Bajden o vestima o poreskoj istrazi njenog sina Hantera

Ona je bila na sastanku sa Nacionalnom gardom DC u njenom prvom samostalnom događaju posle izbora. Jedan izveštač je "pitao da li ima poruku za američki narod" usred COVID-19, prema izveštaju dopisnika PBS Njuz Aura Džona Langa.

Nakon što je Bajden odgovorila na ovo pitanje, Dženkins je pitao za sina, a u tom trenutku se umešalo obezbeđenje.

- Nju su takođe pitali za reakciju na vesti o poreskoj istrazi Hantera Bajdena, "u tom trenutku je obezbeđenje stalo ispred kamere i oteralo nas" - napisao je Iang.

Federalni tužioci u Delavaru istražuju Hantera u vezi sa potencijalnim poreskim zločinima. Izjava Hantera Bajdena objavljena je preko predsedničkog tranzicionog tima njegovog oca, koji je takođe dao komentar na vest.

Federalni tužioci takođe su istraživali Hantera u vezi s potencijalnim pranjem novca i njegovim stranim vezama, navodi se u izveštaju koji je u sredu uveče objavio Politico.

Bajden stoji uz svog sina usred istrage i rekao je u izjavi da je "duboko ponosan" na Hantera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija