• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2020

19:30

RUSIJA JE JEDINA ZEMLJA KOJA IMA HIPERSONIČNO NAORUŽANJE! Putin otkrio na čemu sada rade, Amerima NEĆE BITI DOBRO!

Vesti

RUSIJA JE JEDINA ZEMLJA KOJA IMA HIPERSONIČNO NAORUŽANJE! Putin otkrio na čemu sada rade, Amerima NEĆE BITI DOBRO!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Amerika uveliko radi na razvijanju hipersoničnog oružja kako bi ostvarila koncept brzog napada na kontrolne i komandne centre u Rusiji

Iako osim Rusije niko ne poseduje hipersonično oružje, Vladimir Putin je otkrio da Rusija uveliko radi na sistemima za odbranu od hipersoničnog oružja.

Putin je ponovio da Zapadne sile ne odsutaju od koncepta brzog napada na kontrolne i komandne sisteme Rusije, i da se Rusija uveliko priprema da na vreme odbije takve napade.

- Poseduju visoko precizna oružja, ali još uvek ne hipersonična. Naravno, očigledno je da će uskoro imati i takvo naoružanje, ali kao što sam rekao, do tada ćemo mi već biti spremni. - rekao je Putin.

Nešto ranije je načelnik PVO ruskih oružanih snaga, general-potpukovnik Aleksandar Leonov, rekao da čak i raketni sistem PVO S-300 može brzo da uništi hipersonične ciljeve. Najnoviji raketni sistem S-500 Prometej, koji je u procesu dovršavanja državnog testa, samo će ojačati poziciju Rusije.

Pored toga, Leonov je podsetio da su hipersonične rakete Cirkon, komplekse Sarmat i drugo naoružanje kakvo niko drugi ne poseduje, spremni da reaguju u svakom trenutku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija