• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik Srbija

25.12.2020

16:22 >> 16:23

UKRAJINSKI PREDSEDNIK SPREMAN NA RAT SA RUSIJOM! Ako zatreba svi ćemo se boriti, mobilisaćemo i muškarce i žene

Vesti

UKRAJINSKI PREDSEDNIK SPREMAN NA RAT SA RUSIJOM! Ako zatreba svi ćemo se boriti, mobilisaćemo i muškarce i žene

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski u intervjuu za ukrajinski list „Fokus“ rekao je da je spreman da ratuje u slučaju „napada“ Rusije sa Krima.

- Ne želim čak na to ni da pomislim. Ja sam protiv toga. Nadajmo se da je to nemoguće. U suprotnom to će biti veliki rat. Nećemo otići, svi ćemo se boriti, svi će biti mobilisani i muškarci i žene - rekao je ukrajinski predsednik.

Prema njegovim rečima, situacija bi bila veoma teška za Ukrajince a Rusija je toga svesna.

Ranije je na ukrajinskoj televiziji „Prjamoj“ doktor socijalne ekonomije Zinovij Svereda izjavio da Ukrajina, da bi zaštitila svoje interese, između ostalog, treba da digne u vazduh Kerčki most i priredi ruskoj floti „novi Perl Harbor“.  

LETEĆE U VAZDUH KABINET KOJI IZDA TO NAREĐENJE, GENERALŠTAB U KIJEVU ZNA... Brutalan odgovor Rusije na ideju ukrajinskog eksperta da se Krim i Donbas "vrate oružjem"!

Krim je ušao u sastav Rusije u martu 2014. godine, nakon referenduma održanog posle državnog prevrata u Kijevu. Za ujedinjenje sa Rusijom glasalo je 96,77 odsto birača Republike Krim i 95,6 odsto glasača Sevastopolja. Ukrajina i dalje smatra Krim svojom privremeno okupiranom teritorijom. Prema rečima predsednika Rusije Vladimira Putina, pitanje Krima je zatvoreno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zdenko

pre 3 godine

Pa ovaj je ludji od prethodnika! Koja je to pamet, neverovatno.

ban Kulin

pre 3 godine

Uff, to bi bilo super da ih Rusija konačno sadžga, da okupiraju Ukrajinu i da je pocepaju na tri dela, na selo Lavov sa okolnim birtijama gde će smestiti sve ove ukrajinske NATO fašiste, na deo od reke Dnjepar do Rusije koji će pripasti Rusiji i na centralni deo između Lavova i Dnjepra gde će se naseliti Kinezi i formirati budući evropski deo Kine kao svojevrsnu tampon zona između NATO pakta i Rusije. A sa 200-300 miliona Kineza u Evropi ceo NATO i EU će zauvek imati problema u svom dvorištu.

dera

pre 3 godine

Niko vas ne napada . Gradite prijateljstva. Dogovarajte se . Cuvaj te se laznih prijatelja .Cuvaj te se profitera koji namecu drugima ideje o ratovima . Rat je zlo , jedino ga ne ljudi vole .

BorisDe

pre 3 godine

Glup čovek taj novi ukropovac sisokitac prljavih američkih židova i obrezane kare turčina.

Red Star

pre 3 godine

Zapadni mamin,slika i prilika ukrajinskog naroda danas.Sve se okreće.Pozz

tomas gustafsson

pre 3 godine

Да ратујеш са Русијом?!? То може само ТЕЖАК ИДИОТ, или неко неписмен,ко није прочитао ни слово из историје! КО ЈЕ ИКАДА КРЕНУО НА РУСИЈУ, НАЈЕБАО ЈЕ СКРОЗ! Зато ти,најтоплије, препоручујем: књигу у шаке и памет у главу! Мани се претњи и одјеби те што те хушкају да гурнеш Украјину у пропаст зарад њихових трулих интереса!

Perica

pre 3 godine

Ovaj je stvarno prolupao! K'o bi njega da napadne? Samo čačka tamo gde ne treba

pekabinac2011

pre 3 godine

AKO UKRAINKE RATUJU PROTIV RUSIJE ,JA IDEM NA STRANU RUSA DA IH J....O

Igor

pre 3 godine

Zelenski ce prvi pobeci iz Kijeva jer je kukavica a uz toi los glumac. Novo RusijimRuje samo odgovaraju na razne provokacijeUkraine a ustvari Ukrainaće se raspasti po dogivoru velikih kao i uvek u istoriji što je bilo napravoslavni i unijatsku Ukrainu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija