• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2021

07:39

ŠOK SNIMAK BILA KLINTONA! Dok je Bajden držao govor, pogledajte šta su KAMERE ZABELEŽILE - SCENA O KOJOJ BRUJI SVET /VIDEO/

Vesti

ŠOK SNIMAK BILA KLINTONA! Dok je Bajden držao govor, pogledajte šta su KAMERE ZABELEŽILE - SCENA O KOJOJ BRUJI SVET /VIDEO/

Podeli vest

Džozef Bajden položio je juče zakletvu za 46. predsednika SAD. On je tako postao najstariji predsednik u istoriji Amerike.

Na pozornici u američkom Kapitolu Bajden se pojavio sa suprugom Džil.

On je predstavljen nakon što su na ceremoniju stigli izabrana potpredsednica Kamala Haris, bivši predsednici Barak Obama, Bil Klinton i Džordž V.Buš, odlazeći potpredsednik Majk Pens i sudije Vrhovnog suda.

 

 

"Biću predsednik svih Amerikanaca, obećavam vas. Boriću se pođednako jako za one koji nisu glasali za mene, kao i za one koji jesu. Boriću se za Ustav. Razumem da se mnogi plaše za poslove, za kredite, za porodice, ali obećavam vam da ću se boriti za vašu sigurnost. Nekad imamo loše dane, nekad imamo dobre dane, ali moramo ići napred", rekao je Bajden.

 

 

Dok je novoizabrani predsednik Amerike držao govor, jedan od njegovh prethodnika nije baš mislio da je to što Bajden govori preterano zanimljivo pa je, ni manje ni više, nego - zaspao!

Reč je o Bilu Klintonu, a slike i snimci nekadašnjeg predsednika SAD kako drema tokom ceremonije odmah su preplavili društvene mreže.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svetski policajac

pre 3 godine

Bajden i Hilari samo trebaju pustit narode na Balkanu da nastave tamo gde su zaustavili Oluju 95g i puste da se sve reši jednom za sva vremena DO KRAJA! Američka deklaracija o neovisnosti jasno kaže: "ZLO POBEĐUJE KAD DOBRI LJUDI NE RADE NIŠTA". To je razlog zašto je Amerika sada Svetski policajac.

Trig

pre 3 godine

Idi,leci se,jadnice.Samo sanjaj,da ce ustasko zlo,da pobedi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija