• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

21.01.2021

20:50

E, TAKO TO RADI MOSKVA, NAVALJNI OSTAJE IZA REŠETAKA, EVROPSKI SUD SE DŽABA TRUDI! To je stvar našeg domaćeg zakonodavstva!

Vesti

E, TAKO TO RADI MOSKVA, NAVALJNI OSTAJE IZA REŠETAKA, EVROPSKI SUD SE DŽABA TRUDI! To je stvar našeg domaćeg zakonodavstva!

Podeli vest

Hapšenje ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog nije u suprotnosti sa odlukom Evropskog suda za ljudska prava u "slučaju Iv Roše", izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova

- Nije u suprotnosti. I to je stvar našeg domaćeg zakonodavstva - rekla je Zaharova novinarima, prenosi Tass.

Navaljni je stavljen na poternicu zbog kršenja uslovne kazne koja mu je izrečena u "slučaju Iv Roše", a uhapšen je po povratku iz Berlina i određen mu je pritvor od 30 dana.

Prema ranijim tvrdnjama ruskih organa vlasti, Navaljni i njegov brat oštetili su finansijski kompaniju Iv Roše, zbog čega su dobili uslovne kazne zatvora od tri i po godine.

AMERIKA POD BAJDENOM, ŠTA SAD?! SVI NOSE ORUŽJE, PODELE SU NIKAD VEĆE! SAD se nisu suočile sa nečim sličnim još od građanskog rata! A, TU JE I DALJE TRAMP!

Ta kazna je istekla krajem prošle godine, međutim, Federalna služba za izvršenje krivičnih sankcija optužila je Navaljnog da je prekršio uslovnu kaznu i traži za njega zatvorsku kaznu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TT

pre 3 godine

Da, tako to radi Moskva, ubija novinare i politicare koji se usude da kritikuju vlast zbog koje Rusi rade za 180$ minimalac i zbog koje je Ruska ekonomija manja od Spanske .. Kakav raj na zemlji, cudi me sto nasi ljudi idu u Austriju i Nemacku da zive, a ne u Putinov raj .. -.-

Perica

pre 3 godine

Pa ljotićevac zakon mora da se poštuje a tebi ako se ne sviđa na divlji zapad pa širi demokratiju.

Djak

pre 3 godine

Samo citam ova dva komentara od "zorana" i "tt" ( malim slovima namerno)....svaka zemlja ima svoje zakone....da li da pricamo o americi (malim slovima)...i njihovim zatvorenicima....da li iko prica o tome?...a mozda ih i nema jer ih mrak proguta? Nisam rusofil....ali morate razumeti drzavu, politiku ...kako funkcionisu....inace....budite automehanicari....varioci...(ne potcenjujem zanate, cak sta vise, cenim ih)....ali ne komentarisite politiku na drzavnom / svetskom nivou...... 0

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija