• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/the sun

04.02.2021

14:21

PUTINE, PROĆI ĆEŠ KAO GADAFI! Besraman udar zapadnog tabloida na ruskog predsednika!

Vesti

PUTINE, PROĆI ĆEŠ KAO GADAFI! Besraman udar zapadnog tabloida na ruskog predsednika!

Podeli vest

Paralelno sa protestima pristalica zatvorenog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, zapadni mediji krenuli su u žestoku, besramnu kampanju protiv ruskog predsednika Vladimira Putina, a u tome svakako prednjače britanski tabloidi

Tako je tabloid San objavio tekst pod naslovom "Putin strahuje da ga ne ubiju kao Gadafija" u kojem "ekskluzivno" iznosi tvrdnje rusko-američkog istoričara Jurija Felštinskog, poznatog po "antiputinovskim" stavovima, da Putin pojačava represiju u zemlji "u strahu od libijskog scenarija". 

Felštinski je izjavio da "Putin tokom protesta podrške ruskom opozicionaru Alekseju Navaljnom primenjuje represivne metode kako bi izbegao groznu sudbinu libijskog lidera".

"Putin oseća da treba da pojača brutalnost kako bi ugušio neslaganje i zaštitio svoj položaj", rekao je Felštinski.

Foto: Printskrin

Intervju sa Felštinskim ilustrovan je fotografijom Putina, ali i Gadafija u momentu dok su ga pobunjenici linčovali neposredno pre egzekucije 20. oktobra 2011. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
crnogorac

pre 3 godine

EJ MUZUNGU(crnci vas zovu OLJUSTENI)SRBIN VAM ZELI HITLEROV KRAJ !JER NI JEDNA ZEMLJA NA ZEMALJSKOJ KUGLI NIJE BILA DEMOKRATSKIJA I IMALA RAVNOPRAVNIJI RASPORED DOHODKA OD NAFTE (radio 3 godine tamo)I SAD LIBANCI PLACU STA URADISE !

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Zanimljiv pogled zapadnih politicara i toboznjih boraca za slobodu i prava, za demokratiju. Kad nemacka il americka policija biju, ispaljuju dimne bombe i mlate demonstrante, tad su demonstranti huligani i kriminalci. Kad ruska ili srpska, beloruska policija cuva red i mir i bije demonstrante, tad su demonstranti ugrozeni jadni, mirni demokratski deo naroda a policija i drziva kriminalci. Zato je vreme da neki meteor padne na Ameriku i zapadnu evropu pa nek idem i ja, da ljudi koji znaju razliku izmedju dobra i zla zive u miru.

deda Raša

pre 3 godine

Onda ste tek nadrljali. Biraće Žirinovskog a on je strah i trepet za zapad i NATO.

Mito

pre 3 godine

SAN je samo san kretena koji su još u 20-tom veku i bolesno zaljiubljeni u nešto što jebilo (VB zemlja gde sunce nikad ne zalazi, zahvaljujući kolonijama). U Rusiji i dan danas sunce nikad ne zalazi. VB nije sila, SAD je bivša sila. Kina i Rusija su narastajuće sile, što poslednji događaji u ekonomiji, naoružanju i borbi protiv Kovida19 potvrđuju.

lole

pre 3 godine

Piso Sun, cudna mi cuda, sta su sve nasi tablidi objavljivali pa povo sta pise Sun je decija igra... bas ruse i Putina 'zabole' sta pise tamo neki tabloid... Rusija nije Srbija...

Nikola

pre 3 godine

Njima smeta jaka Rusija, jaka Kina pa cak sta vise i jaka Srbija i to je ceo njihov problem sa Putinom. Da bi imali normalne odnose sa Putinom, Rusija bi se u kratkom roku uzdigla i razvila na nevovatan nivo iznad njih i to radi svojih interesa nesmeju da dozvole ni po koju cenu. Jel bi to znacilo ubrzanje saradnje drugih zemalja sa Rusijom i jedna skroz nova paradigma na svetskom trzistu gde se menja mapa razvoja i vise se nevraca natrag u tu fazu sto je do sada dugo bila. Ali promene su korisne i zdrave za covencanstvo, za borbu protiv siromastva i gladi, ocuvanje prirode borbe protiv bolesti itd. i zbog toga bi bilo bolje da sami sebe preispitaju da li bi stvarno nesto falilo da bi imali normalne odnose sa Rusijom.

Istina

pre 3 godine

Vi što pretite ćete pre realizacije vaše pretnje proći kao Hirošima i Nagasaki. Nećete stići ni da se pokajete za vaše besramne reči pretnje Putinu

steva

pre 3 godine

Jeste treba da ih bude sramota , i onih koji pišu ovakve gluposti a onih koji u ime demokratie lažu celi svet.Zapad je zreoza jedan atomski rat pa da potruju bagru pa da i njihova deca osete šta je njihovog tate demokratija.

Vo Nguyen Giap

pre 3 godine

Kakav crni Englez ili tzv. zapadni borac za ljudska prava. Čovek je običan lik iz cionističke ekipe oko B.Berezovskog i M.Hodorkovskog. Krenuo on iz SSSR da emigrira u Izrael, pa završio u Britaniji, ha, ha, ha. Čovek veliča Lenjina (veliki revolucionar) i Trockog (intelektualna gromada). Ali eto, Trockom se omaklo 3 miliona mrtvih Rusa. Njegova proročanstva o Putinu nisu ništa novo. Hodorkovski odavno proriče tzv. krvavu revoluciju u Rusiji. Ti cionisti ne mogu da se smire, dok ne kontrolišu 100% ruskih naftnih i gasnih izvora u Rusiji.

Zajko Kukurajko

pre 3 godine

Jak Kadafi - jaka Libija - ubiše Kadafija, Libiju raskomadaše - a njihovu NAFTU pravac USA usmeriše... Jak Putin jaka Rusija - Putinu i Rusiji žele Kadafijev i Libijski scensrio! željni ruske nafte, ruskog gasa i ostalog ruskog blaga koje leži ispod ruskog PERMAFROSTA. znaju oni - Sultanima se smrzle noge na permafrostu, Napoleonu se smrzle noge na permafrostu a Hitleru se smrzle i noge i ruke na permafrostu! Šta li bi se Džonsonu i Bajdenu smrznulo na ruskom PERMAFROSTU? znaju oni tu istoriju dobro, STRAH je to GOLEM, inače bi oni još za vreme pijanog Jeljcina usmerili ruski gas i naftu pravac USA... .... ...

milankukic

pre 3 godine

ti sto pises te gluposti budi svestan da ce zapad ako krene na putina videti ko je gazda sram vas bilo ni Gadafi i mnogi drugi nisu krivi ali nato igra opasnu igru koja ce im doci glave

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija