• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dailystar

17.02.2021

17:09

NA PRODAJU RANČ U MISTERIOZNOJ OBLASTI 51! Novi vlasnik dobiće bizarnu dozvolu! (VIDEO)

Vesti

NA PRODAJU RANČ U MISTERIOZNOJ OBLASTI 51! Novi vlasnik dobiće bizarnu dozvolu! (VIDEO)

Podeli vest

Ranč pored čuvenog područja 51 je na prodaju, a bizaran uslov znači da će novi vlasnik možda moći da dobije pristup misterioznoj oblasti

Ranč Medlin od 80 hektara procenjen je na 4,5 miliona dolara.

Stiv i Glenda Medlin preselili su se na to mesto, u dolinu Tikaboo u državi Nevada, 1973. godine da bi izgradili i vodili ranča sa 750 grla stoke.

U to vreme nije bilo zgrada, tekuće vode, niti drugih komunalnih usluga, ali spisak za nju sada uključuje dve kuće, 70 mesta za navodnjavanje stoke i ukupno 80 hektara zemlje.

VGN izveštava da je ranč jedini ranč za stoku koji je "direktno u blizini najpoznatije svetske vojne baze".

Sredinom 1980-ih, vlada Sjedinjenih Država zaplenila je veći deo zemlje koja okružuje područje 51, koje je obuhvatalo deo ranča Medlin.

Vlada Sjedinjenih Država je Stivu Medlinu rekla, "da nikada neće promeniti stvar“, kada su neočekivano zaplenili još zemlje.

Ali vlasnik zemljišta je sklopio prilično neobičan sporazum sa vazduhoplovstvom Sjedinjenih Država.

Izveštaj VGN-a dodaje da je vojska rekla gospodinu Medlinu da može da uđe u zabranjenu bazu radi čuvanja goveda, ali je prvo trebalo da pozove radio koji su mu dali - kako bi tehnički mogao da uđe u zemlju koja okružuje područje 51.

Zemljište koje se prodaje takođe uključuje mesto crnog poštanskog sandučeta koje je postalo poznato među lovcima na NLO na pustom delu puta poznatom kao "Vanzemaljski autoput".

Smešteno na oko 10 kilometara od kuće na ranču, u blizini autoputa 375, poštansko sanduče postalo je turistička atrakcija za vanzemaljske obožavaoce koji se nadaju se da će steći uvid u ono što se događa na Oblasti 51.

Ubrzo su ljudi počeli da ostavljaju poruke za vanzemaljce unutar poštanskog sandučeta, stavljajući dodatno „vanzemaljsko sanduče“ kako bi njihova pošta bila odvojena.

„Čekali su da ih vanzemaljci otmu i bili su nestrpljivi da ih upoznaju“, rekao je Glenda ranije za LA Times.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija