• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2021

15:50

BAJDEN UVERAVA UKRAJINU DA IMAJU NJEGOVU PODRŠKU: Nikada nećemo priznati rusku aneksiju Krima!

Vesti

BAJDEN UVERAVA UKRAJINU DA IMAJU NJEGOVU PODRŠKU: Nikada nećemo priznati rusku aneksiju Krima!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je danas da će Sjedinjene Američke Države i dalje podržavati Ukrajinu i smatrati Rusiju odgovornom za "agresiju na Krim", kao i da nikada neće priznati rusku aneksiju Krima, saopštila je danas Bela kuća

- Pre tačno sedam godina, Rusija je prekršila međunarodno pravo, norme po kojima moderne države grade međusobne odnese. SAD i danas podržavaju Ukrajinu, kao i od početka ovog sukoba. Na ovu sumornu godišnjicu potvrđujemo jednostavnu istinu: Krim je Ukrajina - rekao je Bajden.

Kako je rekao, SAD će i dalje smatrati Rusiju odgovornom za "agresiju u Ukrajini" i nastaviti da cene revoluciju građana Ukrajine u kojoj su se, kao je rekao, suočili sa snajperskom vatrom na Majdanu.



- SAD i dalje veruju u obećanje Ukrajine i podržavamo sve one koji rade na mirnoj, demokratskoj i prosperitetnoj budućnosti svoje zemlje - naveo je Bajden.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

šio mi ga djura, šatro, tebe neko nešto pita

token

pre 3 godine

Rusija je trebala da kaze pa mi smo veci demokrati nego vi mi pustimo narod da bira a vi odlucujete umesto naroda

zora

pre 3 godine

Kako mu kad odgovara. Nikada necemo priznati kradju Kosova. Kosovo je okupirana teritorija.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Još kad bi se setio šta je ukrajina, ko je Krim.... i šta držiš a šta podržavaš. Pišššššššššš

Pera pravda

pre 3 godine

I tako on šta kaže dok ode do toaleta zaboravi, ako misli na obe stvari istovremeno može da se desi da jednu zaboravi, a ovo o Ukrajini je u tom trenutku manje važno.

Pero

pre 3 godine

Amerika i Ukrajina: Bajden sprovodi prevaru ranijih predsednika Amerike koji su rekli da padom berlinskog zida završava se era hladnog rata. Gospodo preteraliste. Ugrozili ste poverenje i slobodu narodima evrope. Stop! Nemačka će na kraju biti da položi račune ako pođe po zlu.

VT

pre 1 godinu

Nikada nećemo priznati aneksiju Kosova od strane nacista.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija