• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

03.03.2021

16:40

MEDIJI OTKRILI PAKLENI PLAN KOJI JE MOGAO DA UVUČE SVET U RAT! Američka podmornica se spremala da POTOPI ruske brodove!

Vesti

MEDIJI OTKRILI PAKLENI PLAN KOJI JE MOGAO DA UVUČE SVET U RAT! Američka podmornica se spremala da POTOPI ruske brodove!

Podeli vest

Američka podmornica klase „Virdžinija“ bila je spremna 2018. godine da potopi ruske brodove kod sirijske obale, javlja "Foks njuz"

U aprilu 2018. godine, podmornica koja se nalazila u Sredozemnom moru, ispalila je šest raketa "Tomahavk" na teritoriju Sirije.

- Zatim je zaronila i bila spremna da potopi svaki ruski brod koji bi preduzeo mere protiv američke flote u tom regionu - navodi se u saopštenju.

Foto: YoutubePrintscreen/Asylum seeker

Jedna od tačaka odakle su lansirane rakete "Tomahavk" je u stvari bila mamac: američka vojska iz tog mesta nije izvodila napade na Siriju. Ipak, i odgovor ruske Ratne mornarice na ovaj mamac bi bio povod za američki odgovor, tvrdi televizija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 3 godine

Ma ne samo brodove nego su bili spremni da sravne Rusiju sa zemljom, daj bre unazad 100 godina Amerika je napala samo onda kada je prvo vezala ruke u stavila crnu kesu na glavu , sto slozicemo se nije slucaj sa Rusijom, da idu ka tome vidomo svi inace cemu sluze sankcije. (Onih 100 godina nije greska kada? su usli u 2 svetski rat , kada su Nemci vec bili na kolenima)

Rade

pre 3 godine

Prosto, ako je mogla zašto nije. Seru Ameri kao foke, ne smeju od Rusa da zinu, već krajnike operišu kroz čmar ! ! ! ! ! ! ! !

Milan M

pre 3 godine

Akcije ove podmornice su isključivo obaveštajne prirode kao i merenje brzine reakcije i opažanja Ruske vojske. Amerika ne bi ušla u rat sa Rusijom po ceni jedne nuklearne podmornice inače je ne bi ni slala

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija