• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

10.03.2021

12:09

KGB BELORUSIJE IZDAO UPOZORENJE, PLANIRANI TERORISTIČKI NAPADI! Pronađena skrovišta sa eksplozivom i oružjem, EVO KO STOJI IZA PAKLENOG PLANA!

Vesti

KGB BELORUSIJE IZDAO UPOZORENJE, PLANIRANI TERORISTIČKI NAPADI! Pronađena skrovišta sa eksplozivom i oružjem, EVO KO STOJI IZA PAKLENOG PLANA!

Podeli vest

Predsednik Komiteta za državnu bezbednost (KGB) Belorusije Ivan Tertelj saopštio je da su pronađena skrovišta sa velikom količinom eksploziva i oružja

"Vidimo da su sa teritorije Ukrajine dolazile velike pošiljke, ogromne pošiljke oružja na našu teritoriju radi kasnije upotrebe u cilju destabilizacije situacije", izjavio je državnoj televiziji Belorusije šef KGB.

"Planirani su bili teroristički napadi, kako na državne objekte, tako i na zvanična lica, u kojima može poginuti veliki broj ljudi. Na žalost, to je istina. To je stvarnost u kojoj sada živimo. Mi preduzimamo odgovarajuće mere", dodao je Tertelj.

On je dodao da poseduju pouzdane informacije o namerama nekih grupa sa teritorija inostranih država. Neki od njih sarađuju sa specijalnim službama inostranih država.

Podsetimo, masovni protesti opozicije počeli su u Belorusiji 9. avgusta, nakon predsedničkih izbora. Prema podacima Centralne izborne komisije, na izborima je pobedio aktuelni predsednik Aleksandar Lukašenko sa 80,1 odsto osvojenih glasova. Opozicija nije priznala rezultate izbora i smatra da je pobedila Svetlana Tihanovska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija