• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2021

17:29

IRAN RAKETIRAO IZRAELSKI BROD U ARABIJSKOM MORU?! Svet strahuje od odmazde Tel Aviva!

Vesti

IRAN RAKETIRAO IZRAELSKI BROD U ARABIJSKOM MORU?! Svet strahuje od odmazde Tel Aviva!

Podeli vest

Incident u Arabijskom moru kada je iranska rakera pogdila izraelski teretni brod dogao je svet na noge

Svi se plaše odmazde Tel Aviva, jer bi u tom slulčaju izvesno došlo do sukoba Irana i Izraela.

U taj rat bio bi uključen ceo Blioski Istok, a sasvim sigurnio ne bi mogao da prođe bez uplitanja SAD, Rusije, Kine...

A, onda nek nam je Bog u pomoći.

Teretni brod, u vlasništvu izraelske kompanije „XT Menadžment", oštećen je od udara iranske rakete dok je plovio Arabijskim morem, javio je izraelski „Kanal 12", ne navodeći izvore.

Kako se dodaje, teretni brod je bio na putu od Tanzanije do Indije.

Vlasnik broda je obavešten o napadu, a odlučeno je da nastavi put do Indije, gde će biti popravljen.

NOVI FIJASKO 'AMERIČKOG PONOSA', LOVAC F 35 UPUCAO SAM SEBE! Noćna misija najsmrtonosnije letelice SAD krenula po zlu... POKRENUTA HITNA ISTRAGA!

zraelski kanal nije objavio ime broda koji je navodno pogođen.

Kako se tvrdi, izraelska vojska pokrenula je istragu u vezi sa ovim incidentom.

Rojters je objavio, pozivajući se na Ministarstvo spoljnih poslova, da se informacija o napadu na teretni brod proverava.

RUSIJA NAORUŽAVA KRIM, OVO NIJE SLUČAJNO! Moćni S-400 dobija podršku, stiže vazdušno desantni puk, Šojgu otkrio samo delić...

Podsetimo, varnice na Bliskom istoku su se prošlog meseca rasplamsale nakon eksplozija na teretnom brodu u izraelskom vlasništvu , koje su se dogodile u Omanskom zalivu. Izrael je za napad na brod optužio Iran, dok ih je Teheran odbacio.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Е баш ми се плаче. Кроз целу историју Срби су чували браћу Јевреје, гинули, чували их, крвавили за њих, а они нам заболи нож у леђа. Оно што је Јерусалим за Израел, то је Косово за Србију.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija