• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

26.03.2021

20:49

ŠOKANTNO, BAJDEN OTKRIO GDE JE BIO PRE 120 GODINA! Zatim se izgubio u svojim mislima! /VIDEO/

Vesti

ŠOKANTNO, BAJDEN OTKRIO GDE JE BIO PRE 120 GODINA! Zatim se izgubio u svojim mislima! /VIDEO/

Podeli vest

Tokom konferencije za štampu predsednika Džoa Bajdena u četvrtak, on je govorio o "120 godina" provedenih u Senatu pre nego što je izgubio tok misli tokom komentara o filibasteru ) pravo na neograničenu raspravu)

"Što se tiče filibastera, verujem da bismo se trebali vratiti na položaj filibastera koji je postojao baš kad sam došao u Senat Sjedinjenih Država pre 120 godina", rekao je Bajden tokom svog prvog brifinga za štampu, 64 dana nakon inauguracije.

Predsednik je opisao način na koji je radio stari senatski filibaster kada je ušao u Kongres 1973. godine, rekavši: "Nekada ste morali da stojite tamo i razgovarate i razgovarate i razgovarate i razgovarate dok se ne srušite".

Bajden je tada rekao da će reći nešto "nečuveno", pre nego što se činilo da je izgubio svoj tok misli i prešao na sledeće pitanje.

"Nikada nisam bio posebno loš u proračunima kako da se stvari urade u Senatu Sjedinjenih Država", rekao je. "Dakle, najbolji način da se nešto uradi, ako vi, ako vam i dalje budete dragi i dragi da biste, u svakom slučaju, voleli da to možete. "Spremni smo da učinimo mnogo toga", rekao je Bajden nakon posrtanja.

Predsednik je zatim kratko oklevao pre nego što je prešao na sledećeg reportera, rekavši: "OK, sačekajte. Izvinite."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zajko Kukurajko

pre 3 godine

šta drugo da kažem, bajden: produkt reinkarnacije... haso i mujo išli u dve različite škole, i stalno polemisali - čija je škola bolja... haso: mi smo danas učili reinkarnaciju, mujo: šta ti je to bolan? haso: zamisli mujo da si trava, naiđe krava i popase te, pa te nakon nekog vremena parkira na put,a ja naiđem, pa velim, jao mujo moj, što si se ti promenio! eto to ti je reinkarnacija, a tako znači, mi to još nismo učili... sutradan - mujo: e moj haso, tvoja škola ne valja, mi smo danas učili reinkarnaciju. i? veli haso... mujo: zamisli haso da si ti trava, naiđe krava, i popase te, pa te nakon nekog vremena parkira na put, a ja naiđem, pa velim, jao haso, pa ti se nimalo nisi promenio... slično je i sa bajdenom nakon 120 godina... inkluzive ostali političari, svaka čast pojedincima...

BAJDEN KORISTIO "PUŠKICE" TOKOM KONFERENCIJE ZA NOVINARE, ALI NI TO MU NIJE POMOGLO... Šok na prvom zvaničnom nastupu predsednika SAD pred novinarima! /FOTO/
Planeta

BAJDEN KORISTIO "PUŠKICE" TOKOM KONFERENCIJE ZA NOVINARE, ALI NI TO MU NIJE POMOGLO... Šok na prvom zvaničnom nastupu predsednika SAD pred novinarima! /FOTO/

Predsednik SAD Džozef Bajden u četvrtak je održao prvu zvaničnu konferenciju za novinare otkako je preuzeo dužnost, a fotografije i snimci pokazali su da se sve vreme oslanjao na "puškice", tačnije specijalno za tu priliku izrađene brošure sa podacima koje je trebalo da ga podsećaju šta treba da govori!

26.03.2021

09:27

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija