• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2021

13:05

DMITRIJ PESKOV "OGOLIO" PUTINA! Potparol Kremlja otkrio kako ruski predsednik održava znanje stranih jezika i šta čita!

Vesti

DMITRIJ PESKOV "OGOLIO" PUTINA! Potparol Kremlja otkrio kako ruski predsednik održava znanje stranih jezika i šta čita!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin gleda strane televizijske kanale kako bi održao svoje znanje nemačkog i engleskog jezika, a nekoliko puta nedeljno ima kratke kurseve engleskog jezika, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

- On gleda nemačke TV kanale, gleda programe na engleskom. Ne svakog dana, ali nekoliko puta nedeljno radi engleski. To su kratki kursevi, ali redovni - rekao je Peskov, prenosi TAS S.

Portparol Kremlja je otkrio i da je Putinov "glavni hobi čitanje, mahom istorijske literature, memoara".

Foto: AP PHOTO

Dmitrij Peskov

Osim toga, dodao je Peskov, Putin dobija novine.

- One stižu i u Kremlj i u rezidenciju Novo Ogarjovo. Uvek ih ima u avionu gde god putuje, tako da ih često pregleda. Osim toga, dobija i izvode iz štampe - rekao je Peskov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija