• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

16.04.2021

07:00

RAT U DONBASU ĆE OTVORITI VRATA RUSIJI DA UZME POLA UKRAJINE, ruski ekspert šokirao Zapad i Kijev - Moskva će uzeti i kompletnu crnomorsku obalu...

Vesti

RAT U DONBASU ĆE OTVORITI VRATA RUSIJI DA UZME POLA UKRAJINE, ruski ekspert šokirao Zapad i Kijev - Moskva će uzeti i kompletnu crnomorsku obalu...

Podeli vest

Ruski vojni ekspert upozorio do čega mogu dovesti provokativne aktivnosti oružanih snaga Ukrajine u Donbasu

Izgledi za veliku ofanzivu ukrajinskih oružanih snaga u Donbasu stavljaju rusko rukovodstvo u nezgodnu situaciju.

O tome je nedavno govorio doktor vojnih nauka Konstantin Sivkov, koji je primetio da rusko rukovodstvo ne može dozvoliti poraz Donbasa, gde žive milioni ruskih građana. Ukoliko do toga dođe, stručnjak predviđa početak nereda na ruskoj teritoriji.

Ako Moskva u tajnosti podrži Donbas, činjenice da Rusija pomaže na kraju će postati javna, što će biti težak udarac za imidž zemlje na međunarodnoj sceni i na kraju će dovesti do velikog vojnog sukoba. U sličnoj situaciji stručnjak predviđa drugačiji razvoj događaja.

MOSKVA OTVARA VOJNO PREDSTAVNIŠTVO U SRBIJI! Rusija to radi u trenutku kada Zapad žestoko udara na našu zemlju! AMBASADOR BOCAN-HARČENKO POTVRDIO VELIKU VEST!

- Uslediće razgovor sa ukrajinskim rukovodstvom sa predlogom da se operacija stiša. Ako se ukrajinsko rukovodstvo sa tim ne usaglasi, onda će, najverovatnije, Rusija odlučiti da pošalje trupe na teritoriju jugoistočne Ukrajine - objasnio je Sivkov.

Stručnjak je izrazio uverenje da će, nakon rezultata operacije koju je Rusija sprovela kako bi Kijev primorala na mir, kičma ukrajinske vojske biti poražena, a dalji sukobisa Oružanim snagama Ukrajine može otvoriti vrata za širenje ovog procesa u pravcu Odese i Harkova.

ALBANCI ŽESTOKO KREĆU NA SRBIJU! Vraćaju takse, ne priznaju automobilske tablice, pasoše, državljanstva, ZAHTEVAJU OSNIVANJE AAO NA JUGU NAŠE ZEMLJE!

- Treba očekivati razvoj ofanzive u pravcu Harkova i Odese, oslobađanje Pridnjestrovlja i pristup Crnom moru duž cele pomorske granice Ukrajine - rekao je Sivkov ističući činjenicu da će u takvom slučaju Rusija biti u mogućnosti da istovremeno rešava čitav niz problema kako bi osigurala bezbednost zemlje u crnomorskom regionu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija