• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

19.04.2021

20:26

ČESI JASNI, TRAŽE OD NEMACA, FRANCUZA, BRITANACA, ČITAVE EU, DA PROTERAJU RUSKE DIPLOMATE! Šta sad, ili smo saveznici, ili je sve...

Vesti

ČESI JASNI, TRAŽE OD NEMACA, FRANCUZA, BRITANACA, ČITAVE EU, DA PROTERAJU RUSKE DIPLOMATE! Šta sad, ili smo saveznici, ili je sve...

Podeli vest

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Češke Jan Hamaček izjavio je da Prag poziva saveznike, uključujući Veliku Britaniju, na solidarnost i traći da razmotre mogućnost proterivanja ruskih diplomata

- Veoma cenimo glas Velike Britanije i čujemo sličnu podršku Evropske unije i Sjedinjenih Ameriikih Država... Mi, naravno, tražimo solidarnost i ja sam zamolio kolege da razmotre i mogućnost proterivanja drugih ruskih zvaničnika koji su rade na njihovoj teritoriji - rekao je Hamaček u intervjuu za „Skaj njuz".

Premijer Češke Andrej Babilj saopštio je u subotu da Prag sumnjiči ruske obaveštajne službe da su odgovorne za eksploziju u skladištu municije u selu Vrbjetice 2014. godine. Istog dana, češki ministar spoljnih poslova Jan Hamaček izjavio je da njegova zemlja proteruje 18 ruskih diplomata. 

NAPAD NA SRBUJU I SRPSKU IZVODI MREŽA KOJA SE FINANSIRA SA NAJVIŠEG GLOBALNOG NIVOA! Srbija je najvažnija zemlja i srce Balkana i mora se slomiti! IZA SVEGA STOJE BRITANCI!

U nedelju su objavljene recipročne mere Rusije. Ambasador Celjke u Moskvi Viteslav Pivonka pozvan u Ministarstvo spoljnih poslova Rusije, gde je obavešten da je 20 zaposlenih u češkoj ambasadi proglašeno za persone non grata i da oni moraju da napuste Rusiju u roku od 24 sata. Rusko Ministarstvo spoljnih poslova naglasilo je da su izjave o umešanosti ruskih obaveštajnih službi u eksploziju u Vrbjetici apsurdne, neosnovane i izmišljene.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SRB

pre 3 godine

ČESI SABORAVILI ŠTA IM SE ZGODILO 1968. GODINE!!!

nash

pre 2 godine

..podrepasi ...istorija je pokazala i sadasnjost povrdzuje ...Svi narodi kojima je CRVENA ARMIJA DONIJELA SLOBODU ...su protiv oslobodioca ..a to se desava upravo zato jer je nisu ni zaradili ....zato bi bilo posteno te narode i kaniti na advekatan nacin ...jer drugo nista i ne zasluzuju ...

Bane

pre 2 godine

Zasto???Pa Rusi nikoga ne osvajaju.Zar nije logicno da proteraju Amerikance?

Milutin

pre 2 godine

Glupavi česi.neče se nemci francuzi usuditi na takav potez.nisu još zaboravili ko je Rusija

Slobodan

pre 2 godine

Deca se zaigrala pa sad traze da ih stariji brat stiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija