• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

28.04.2021

22:33

OPS, JOŠ JEDNA "PARANORMALNA" EPIZODA BAJDENOVE ADMINISTRACIJE! "Duh"  pokušao da omete portparolku Bele kuće! (VIDEO)

Vesti

OPS, JOŠ JEDNA "PARANORMALNA" EPIZODA BAJDENOVE ADMINISTRACIJE! "Duh" pokušao da omete portparolku Bele kuće! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom brifinga za novinare povodom nove odluke da vakcinisane osobe ne moraju da nose zaštitne maske, sekretaricu za štampu Bele kuće Džen Psaki iznenadilo je čudno škripuckanje. Ona je vidno uznemirana skrenula pogled ka izvoru zvuka, a potom je usledila šala da je reč o duhu bivšeg američkog predsednika Abrahama Linkolna

- Ne bojte se. Tavanica neće pasti. Ovo je stara zgrada - nervozno se nasmejala sekretarica za štampu.

- Možda je to Linkolnov duh. Pa, možda i jeste - našalila se sa novinarom Džen Psaki.

Ali to nije bio kraj. Kada je nastavila da govori, zvuk se ponovo čuo. 

U redu, možda je to duh bivšeg predsednika Linkolna, složiću se s tim - rekla je.

Kasnije je priznala da je situacija bila "pomalo sablasna".

Ipak, možda ne toliko sablasno kao nedavna loša foto montaža na kojoj predsednik SAD Džo Bajden rukom, poput duha, prolazi kroz mikrofone dok daje izjavu novinarima.

Na internetu su se ubrzo pojavili komentari o "paranormalnostima" u Beloj kući, koji navode da ako je to zaista bila paranormalna intervencija 16. američkog predsednika, verovatno je to zbog toga što on trenutno ne uživa u onome što se dešava u zemlji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija