• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

04.05.2021

19:44

(VIDEO) LUDILO U AMERICI, SENATOR TVRDI DA IZA NLO STOJI PUTIN! Tramp najuren iz Bele kuće kada je hteo da obelodani izveštaj o vanzemaljcima!

Vesti

(VIDEO) LUDILO U AMERICI, SENATOR TVRDI DA IZA NLO STOJI PUTIN! Tramp najuren iz Bele kuće kada je hteo da obelodani izveštaj o vanzemaljcima!

Podeli vest

Bivši američki senator Hari Rid izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin stoji iza NLO "u obliku piramide" koji su nadletali jedan američki ratni brod

- Ne sumnjam u to - rekao je nakon što je Pentagon potvrdio autentičnost snimaka koji su se nedavno pojavili na Internetu.

Ti video-snimci prikazuju objekte u obliku trougla ili piramide kako lebde i proleću iznad američkog razarača „Rasel".
       
Navodno je prošao i proveru Radne grupe za neidentifikovane leteće objekte Pentagona.

       
Rid je za Mystery Wire UFO tu scenu interpretirao ovako:
       
- Dolaze u rojevima, poput pčela, poput insekata. Ima ih veoma mnogo.

Upitan  nisu li te „piramida" neka napredna kineska tehnologija, Rid je bio kategoričan:
       
- Nikad ne zaboravljajte da Rusijom, Sovjetskim Savezom, upravlja čovek koji je vodio KGB. Imali su istovremeno najmanje 31 hiljadu agenata. Rusija je u ovo umešana, u to nema sumnje.

Tvrdnje poput Ridove među Amerikancima izazivaju strahovanja da bi Kina ili Rusija mogle da kontrolišu „strane neprijateljske tehnologije".
       
Luis Elizondo (Luis Elizondo), koji je bio direktor Naprednog programa za identifikaciju svemirskih pretnji ((Advanced Aerospace Threat Identification Program), tajne jedinice Pentagona koja je navodno istraživala NLO u periodu 2007-2012, nedavno je izjavio da se američka vlada priprema da otkrije „stvarnost NLO".
       
Na konferenciji za štampu rekao je i ovo: 

- Najviše me brinu incidenti sa našim nuklearnim arsenalom. Zabrinjava to što su te "pojave" onesposobile neka naša nuklearna postrojenja.

 

(VIDEO) PANIKA U SVETU, DEO KINESKE RAKETE NEKONTROLISANO KRUŽI OKO ZEMLJE, GDE ĆE PASTI?! Njujork, Madrid, na Novi Zeland, Čile... SRBIJA NIJE OPCIJA?!

   
Međutim, politička instrumentalizacija senzacionalnog videa sa NLO u obliku „piramide" možda je samo početak.
       
Džeremi Korbel (Jeremy Corbell), koji je lansirao taj video,  tvrdi da postoji „još devet" video-zapisa. Njegova veb-stranica sadrži i tri fotografije „sfernog objekta", koji je 15. jula 2019. videla posada američkog razarača „Omaha" i posmatrala kako „tone pod vodu".

       
Kasnije je Korbel objavio i četvrtu fotografiju na kojoj se vidi posada „Omahe".

       
Američki profesor Daniel Drezner Drezner (Daniel Drezner) izjavio je da bi izveštaj o NLO, koji je potpisao Donald Tramp malo pre nego što ga je u Beloj kući zamenio Džo Bajden, mogao da pokaže da nas visokorazvijeni vanzemaljci mirno posećuju.

 

PUTIN PROVALIO PODLU IGRU! Turska, Britanija i Ukrajina formiraju savez protiv Rusije, NJIHOVI PLANOVI ZA KRIM DOVEŠĆE SVET DO VELIKOG RATA!

       
Nekoliko dana ranije je bivši direktor američke Nacionalne obaveštajne službe Džon Retklif rekao da arhiva Pentagona sadrži deklasifikovani materijal o „aparatu koji bešumno probija zvučni zid".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija