• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2021

22:58

JEVREJSKI ULTRANACIONALISTI PRAVE HAOS! Izvukli Palestinca iz automobila i BRUTALNO GA PREBILI! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/

Vesti

JEVREJSKI ULTRANACIONALISTI PRAVE HAOS! Izvukli Palestinca iz automobila i BRUTALNO GA PREBILI! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/

Podeli vest

Velika grupa Jevreja ultranacionalsta zaustavila je danas u predgrađu Tel Aviva jedno vozilo kojim je upravljao Arapin, izvukla vozača i prebila ga

Na video snimcima vidi se kako vozač neuspešno manevriše dok nastoji da umakne i udara u druga dva automobila, a onda ga napadači izvlače iz automobila i počinju da ga tuku, nakon čega čovek ostaje nepomično da leži na asfaltu, prenosi AP.

Doktor Ejal Hašiva iz bolnice Ičilov u koju je prevezen vozač automobila potvrdio je da je povređeni zadobio teške telesne povrede, ali da je u stabilnom stanju.



Ejal Jariv, zamenik predsednika opštine Bat Jam u Tel Avivu izjavio je za Kanal 12 da se policija nije odazvala pozivu da interveniše i pomogne napadnutom čoveku.

Danas je i u Jerusalimu grupa od preko 100 Jevreja demonstrirala i uzvikivala "Smrt Arapima", u gradu Akri grupa Arapa je napala i teško povredila jednog Jevreja.

Iz tamošnje hitne pomoći je potvrđeno da je rulja pokušala da zaustavi i napadne ekipu u ambulantnim kolima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija