• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.05.2021

23:20

BAJDEN RAZGOVARAO SA NETANIJAHUOM: Izrael ima pravo da se brani! /VIDEO/

Vesti

BAJDEN RAZGOVARAO SA NETANIJAHUOM: Izrael ima pravo da se brani! /VIDEO/

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden je nakon telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom izrazio optimizam da bi nasilje između Izraelaca i Palestinaca moglo uskoro da se okonča

- Moja očekivanja i nade su da će se ovo završiti uskoro, ali Izrael ima pravo da se brani - rekao je Bajden novinarima u Beloj kući nakon razgovora sa izraelskim premijerom, preneo je Rojters.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

od stvaranja AMERIKE do danas jedini ko nije vodio ratove i huškao je Tramp a sad Bajden želi krv i govori da Izrael ima pravo da se brani prvo treba da se vidi ko je zapoceo Palestina se protivi širenju Izraela na teritoriju Palestine i to je normalno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija