• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

03.06.2021

13:12

PUTIN NE ZABORAVLJA! Bivša austrijska ministarka PLESALA  sa liderom Rusije na venčanju, a sada je od njega dobila ponudu koju neće moći da odbije! /VIDEO/

Printscreen/Youtube/ euronews

Vesti

PUTIN NE ZABORAVLJA! Bivša austrijska ministarka PLESALA sa liderom Rusije na venčanju, a sada je od njega dobila ponudu koju neće moći da odbije! /VIDEO/

Podeli vest

Bivša austrijska ministarka spoljnih poslova koja je plesala sa Vladimirom Putinom na njenom venčanju dobila je mesto u upravnom odboru ruskog giganta naftne industrije pod kontrolom države Rosnjeft, saopštila je ta kompanija

Karin Knajsl je postala svetski poznata nakon što je pozvala Putina na svoje venčanje. Slike njenog plesa sa ruskim liderom u Gamlicu u jugoistočnoj državi Štajerska u blizini slovenačke granice obišle su svet u avgustu 2018. godine, prenosi Gardijan.

Tada se malo ko u Evropi družio s Putinom zbog aneksije ukrajinskog poluostrva Krim, pa je tadašnja austrijska vlada doživela brojne kritike iz Brisela. Ali, očito šef Kremlja nije zaboravio tu sitnu uslugu izlaska iz izolacije, pa je sada svoju plesnu partnerku rešio da kooptira u vrh jedne od najjačih svetskih naftnih kompanija.


Podsetimo da je Knejsl poznata po svojim desničarskim i antimigracionim stavovima, kritkovala nemačku kancelarku Angelu Merkel zbog "nemara" tekom tadašnje migrantske krize, napavši je tada i za njene selfije s bliskoistočnim izbeglicama.

Izazvala je i buru stavovima u kojima je, navodno, upoređivala cionizam i nacizam što je izazivalo velike kontroverze i polemike. Knejsl je, inače, bila novinarka, govori sedam jezika - arapski, engleski, francuski, španjolski, hebrejski, mađarski i italijanski, a osam je godina radila u kancelariji nekadašnjeg austrijskog ministra spoljnih poslova Alojza Moka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 2 godine

Divno, to je gest pravoslavca, divnog lidera i državnika!!!.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija